Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Απόστολος Γκλέτσος: Ζητάω συγγνώμη, ίσως κάποιες φορές πάτησα τα όρια του θύτη

Απόστολος Γκλέτσος: Ζητάω συγγνώμη, ίσως κάποιες φορές πάτησα τα όρια του θύτη

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ: «Ενδεχομένως κάποιες φορές να πάτησα τα όρια του θύτη», εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, αναφερόμενος σε δύο περιπτώσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Αφοπλιστικός ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ. Με αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση στον χώρο του θεάματος, ο γνωστός ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος εξομολογήθηκε ότι άθελα του μπορεί να έχει υπάρξει στο παρελθόν και ο ίδιος θύτης, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη.

«Με αυτήν την ευκαιρία πήγα προς τα πίσω και σκέφτηκα ότι ενδεχομένως κάποιες φορές να πάτησα τα όρια του θύτη χωρίς να το καταλάβω ή έκανα ότι δεν κατάλαβα.

Σαφώς μπορεί να έχω κακομιλήσει ή ως πρωταγωνιστής ένα κορίτσι έρχεται να πει κάποιες ατάκες, της λες το βράδυ θα βγούμε κι αυτή για να μην χάσει το ρολάκι ή για το αυξήσει, γιατί συμβαίνει κι αυτό, κι εκεί καθαρά είναι εκμετάλλευση.

Τώρα που το σκέφτομαι έχει γίνει δύο φορές. Εκείνη την ώρα σκεφτόμουν ότι είμαι ωραίος γκόμενος, τώρα σκέφτομαι ότι μπορεί να εκμεταλλεύτηκα εκείνο το παιδί που πρέπει να ήμουν και δέκα χρόνια μεγαλύτερός του και δεν μου αρέσει καθόλου.

Και ζητάω συγγνώμη, αν έχει γίνει. Έχω δύο πράγματα συγκεκριμένα στο μυαλό μου. Δεν μου είπε κάποια ότι έγινε αλλά το λέω τώρα με αυτήν την ευκαιρία. Το σκέφτομαι τώρα και λέω αυτές οι δύο στιγμές μπορεί να ήταν έτσι, να καταπιέστηκαν δύο ψυχές και να μην το ήθελαν.

Είναι συγκεχυμένα και πολύ ρευστά τα πράγματα. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να ζητήσεις συγγνώμη», είπε ο ΑΠόστολος Γκλέτσος.

Media Τελευταίες ειδήσεις