Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Απόστολος Λύτρας: Οι απόψεις μου είναι πιο συντηρητικές, η Σοφία βλέπει τα πράγματα πιο νορμάλ

Απόστολος Λύτρας: Οι απόψεις μου είναι πιο συντηρητικές, η Σοφία βλέπει τα πράγματα πιο νορμάλ

«Γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών και δεν αργήσαμε να κάνουμε οικογένεια», λέει ο Απόστολος Λύτρας.

Ο Απόστολος Λύτρας και η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, έδωσαν κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα. Οι δυο τους μίλησαν για τη γνωριμία, το γάμο τους και γενικά για την προσωπική τους ζωή.

«Γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών και δεν αργήσαμε να κάνουμε οικογένεια με ένα παιδί. Έχω 2 παιδιά από τον προηγούμενο γάμο μου.

Τι θα μπορούσε να πει η γυναίκα μου, ότι είμαι εγωιστής; Ότι εκνευρίζομαι εύκολα. Τη σύζυγό μου τη Σοφία τη θαυμάζω, είναι πάνω στην οικογένεια και το παιδί της και στηρίζει έμενα. Όταν διαφωνούμε σε κάτι, μη λέμε ψέματα, βγαίνει ο δικηγόρος από μέσα μας», είπε αρχικά ο Απόστολος Λύτρας.

Ο Απόστολος Λύτρας είπε στη συνέχεια: «Σε μία διαφωνία “κερδίζουν” η Σοφία και οι κόρες μου. Οι απόψεις μου είναι πιο συντηρητικές, η Σοφία βλέπει τα πράγματα πιο νορμάλ.

Έλεγα στη σύζυγό μου ότι το πρώτο παιδί παίρνει το όνομα από την οικογένεια του άνδρα. Τελικά δώσαμε ουδέτερο όνομα, Δανάη.

Μέχρι και την ήμερα που παντρευόμουν είχα πολύ άγχος για το πώς θα το αντιμετωπίσουν οι κόρες μου από τον προηγούμενο γάμο τη Σοφία.

Τα όνειρά μου τα συνδέω και με τα παιδιά μου, έχω παραμερίσει κάποια θέματα που με αφορούν. Η μεγάλη μου κόρη δίνει πανελλήνιες για να περάσει νομική, η μικρή είναι ηθοποιός και σε πρακτορείο μοντέλων».

Από την πλευρά της, η Σοφία Πολυζωγοπούλου, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι ένας άνθρωπος ευφυής και ευαίσθητος, εξαιρετικός σύζυγος και κάλος μπαμπάς. Διαφωνούμε για άπλα και καθημερινά πράγματα και είναι μαραθώνιες οι συζητήσεις μας».

Media Τελευταίες ειδήσεις