Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Αποχωρεί από τα τηλεοπτικά της Σούπερ Λιγκ ο Σκάι

Αποχωρεί από τα τηλεοπτικά της Σούπερ Λιγκ ο Σκάι

Το κανάλι του Φαλήρου μόλις ένα χρόνο μετά την εμπλοκή του στα αθλητικά πήρε την απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες, να αποχωρήσει. 

Η μείωση των διαφημιστικών εσόδων είναι ο λόγος που ο Σκάι πήρε την απόφαση να φύγει από τη Σούπερ Λίγκα. Το πακέτο που είχε ήταν η μετάδοση ενός παιχνιδιού κάθε Σάββατο απόγευμα, το οποίο μένει ορφανό.

Εν μέσω κρίσης τα πράγματα είναι δύσκολα σε όλα τα μέσα και πλέον η Σούπερ Λίγκα θα ψάξει νέο ενδιαφερόμενο. Ελεύθερης εμβέλειας κανάλι δεν φαίνεται να επιθυμεί την εμπλοκή του στο πρωτάθλημα και έτσι οι επιλογές περιορίζονται στα συνδομητικά.

Η Nova έχει ήδη το μεγαλύτερο μέρος της πίτας αφού μεταδίδει όλα τα υπόλοιπα ματς με εξαίρεση τα εντός του Ολυμπιακού και της Ξάνθης που δεν είναι στην κεντρική διαχείριση.

Ο Σκάι πάντως εκτός από τη Σούπερ Λίγκα προτίθεται να αφήσει και τα δικαιώματα της Α1 του μπάσκετ και δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ευρωλίγκα, ενώ θα προσπαθήσει σύμφωνα πάντα με πληροφορίες να σπάσει και τη σύμβαση που είχε για τη μετάδοση ενός αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε