Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αποχώρηση «βόμβα» από τον ΣΚΑΪ

Αποχώρηση «βόμβα» από τον ΣΚΑΪ

Αλλαγές στο κανάλι του Φαλήρου που την προηγούμενη σεζόν πρωταγωνίστησε στο τηλεοπτικό τοπίο φέρνοντας τα πάνω κάτω… όχι μόνο στη «μάχη» της τηλεθέασης.

Και λέω «όχι μόνο» καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες που πραγματοποιήθηκε και στη συνέχεια κρίθηκε παράνομος από το Συμβούλιο της Επικρατείας ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε την πρώτη άδεια και μάλιστα με το χαμηλότερο τίμημα. Για αυτό προκαλεί πολλά ερωτήματα η αποχώρηση του στελέχους του στον οποίο αποδίδεται κυρίως αυτή η επιτυχία.

Ο λόγος για τον διευθύνοντα σύμβουλο του σταθμού, τον Κώστα Κιμπουρόπουλο, που οι δηλώσεις του στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες είχαν προκαλέσει πολλά σχόλια αφού παρά το ότι είχε εξασφαλίσει την πρώτη άδεια μετά το πέρας της διαδικασίας είχε πει ότι «δεν διεκδικήσαμε άδεια. Ήρθαμε να διαπραγματευθούμε λύτρα», προσθέτοντας ότι «τα λύτρα πληρώθηκαν στο καλύτερο ύψος για εμάς. Η απαγωγή τελείωσε»! Η ψύχραιμη όπως αποδείχτηκε στρατηγική του κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού απέφερε λοιπόν στον ΣΚΑΪ την πολυπόθητη άδεια στο ποσό των 43,6 εκατομμυρίων και δικαιολογημένα τον έχρισαν ως «ισχυρό άνδρα του ΣΚΑΪ».

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι αμέσως μετά το διαγωνισμό ένα ακόμα υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού, η αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος Εύη Κουτσαυτάκη αποχώρησε από το Φάληρο αναλαμβάνοντας το σταθμό που θα δημιουργούσε ο άλλος υπερθεματιστής, ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης. Μετά όμως από την ακύρωση του διαγωνισμού από το ΣτΕ φαίνεται ότι άνοιξαν ξανά «γέφυρες» με το σταθμό του Φαλήρου και έτσι, όπως πρώτα ανέφερα στο Newsit είναι θέμα ημερών να επιστρέψει και επίσημα στον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου η Εύη Κουτσαυτάκη έχει ήδη βρεθεί πολλές φορές τις τελευταίες ημέρες στις εγκαταστάσεις του Φαλήρου και μάλιστα η επιστροφή της ανακοινώθηκε… ανεπίσημα από την ιδιοκτησία του σταθμού.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου είναι θέμα ημερών η αποχώρηση του Κώστα Κιμπουρόπουλου από το σταθμό, με το «διαζύγιο» να προκαλεί πολλά ερωτήματα για το τι μέλλει γενέσθαι ακόμα και με συνεργασίες που έχει ο ίδιος «στήσει», όπως αυτή με τον τούρκο επιχειρηματία Ατζούν Ιλικαλί που είναι σαφές ότι ανέβασε το σταθμό στα ύψη της τηλεθέασης. Βέβαια, αξίζει να αναφέρω ότι στο παρασκήνιο ακούγεται ότι το στέλεχος έχει ήδη κλείσει το επόμενο επαγγελματικό βήμα του και θα βρεθεί σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό, αλλά πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του διαψεύδουν αυτά τα σενάρια υποστηρίζοντας ότι θα αποφασίσει τι θα κάνει μετά το καλοκαίρι, θεωρώντας όμως σίγουρο ότι την επόμενη σεζόν θα είναι σε άλλη τηλεοπτική στέγη!

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι στο παρασκήνιο ακούγεται ότι εκτός από τον Κώστα Κιμπουρόπουλο έτοιμο προς αποχώρηση από το Φάληρο είναι ένα ακόμα υψηλόβαθμο στέλεχος, από τους πιο στενούς συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου καθώς λέγεται ότι διαφωνεί με τα νέα δεδομένα που φαίνεται να διαμορφώνονται στο σταθμό του Φαλήρου…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε