Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αργύρης Πανταζάρας: Επικίνδυνο όταν σου χρεώνουν σχέσεις, είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή

Αργύρης Πανταζάρας: Επικίνδυνο όταν σου χρεώνουν σχέσεις, είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή

Όσα είπε ο Αργύρης Πανταζάρας για τη φημολογούμενη σχέση με την ηθοποιό Σίσσυ Τουμάση.

Για την προσωπική και την επαγγελματική του ζωή μίλησε ο Αργύρης Πανταζάρας όταν συνάντησε την Κατερίνα Καινούργιου, στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha, με αφορμή την καθημερινή σειρά “Παράδεισος των κυριών”.

«Αυτό θα έλεγα πως είναι λίγο Οργουελικό. Δηλαδή μπορεί να είσαι σε μια άλλη σχέση και να δημοσιεύσουν μια άλλη σχέση και η άλλη να έχει άλλη σχέση. Αυτό είναι Οργουελικό και λίγο επικίνδυνο γιατί όντως μπορεί να κάνεις κακό σε κάποιον.

Αν ανακοινώσουμε τώρα ότι εμείς είμαστε μαζί, κάποιος μπορεί να πειραχτεί. Αυτό έχει να κάνει με το ότι το αναπαράγουν πολλές φορές πράγματα χωρίς να τα ελέγξει κανένας.

Παρόλα αυτά εμένα μου αρέσει ούτε να κρύβεσαι ούτε και να φωνάζεις. Γιατί παράλληλα έχεις και τη ζωή σου» δήλωσε, αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός.

«Είμαι πολύ καλά στη ζωή μου και αυτό είναι το σημαντικό. Νομίζω πως θέλει μια προσπάθεια το να κρατάς τις σχέσεις σε μια υγεία άρα και τον εαυτό σου και το περιβάλλον σου.

Το ότι είμαι καλά έχει μεγαλύτερη σημασία από το που είμαι, πως είμαι και τι κάνω. Έλεγα πάντα πως δεν μπορώ να σταματήσω να κυκλοφορώ στο κέντρο, που είμαι παιδί του κέντρου και διαλογίζομαι στο κέντρο, δεν γίνεται να το κάνω αυτό αλλά ούτε να κάνω ότι δεν συμβαίνει».

«Δεν θα τα συζητούσες όλα με όλους τους ανθρώπους. Δεν σημαίνει ότι δεν είσαι χαρούμενος, ότι δεν είσαι ερωτευμένος, ότι δεν είσαι γαλήνιος, ότι δεν έχεις σκέψεις και αγωνίες.

Δεν θα συζητήσεις όμως τα πάντα για την προσωπική σου ζωή με όλους» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Αργύρης Πανταζάρας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις