Σάββατο, 13 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Άριελ Κωνσταντινίδη: Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε επιτυχημένη

Άριελ Κωνσταντινίδη: Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε επιτυχημένη
Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

“Είχα χάσει τον εαυτό μου 100% μέσα σε αυτήν την σύγκριση με την Αλίκη” σημείωσε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Mega Καλημέρα. Μεταξύ άλλων μίλησε για το διαζύγιό της και τη σύγκριση που ένιωσε από την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Δεν μου λείπει καθόλου το κομμάτι της συντροφικότητας, γιατί δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Μετά τον χωρισμό μου έκανα σοβαρές σχέσεις, άλλα δεν είχαν να κάνουν με το κομμάτι της συμβίωσης και της οικογένειας.

Τα παιδιά μου λειτούργησαν ως αιτία για να βρω την απόλυτη δύναμη για να μπω στον χωρισμό. Κινήθηκα νομικά για την ολοκλήρωση του διαζυγίου. Υπήρχαν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, που δεν αφορούσαν στα παιδιά. Θα ξανά έκανα έναν γάμο», είπε αρχικά η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι η άλικη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε επιτυχημένη. Όσο η Αλίκη Βουγιουκλάκη βρισκόταν στις επάλξεις και ήταν δημιουργική, δεν θα ήθελε ένα «παιδί» της, να την ξεπεράσει.

Είχα δεχτεί προτάσεις που η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου τις «έκοψε». Μου έλεγε «θα φύγεις από έμενα; Είχα χάσει τον εαυτό μου 100% μέσα σε αυτήν την σύγκριση με την Αλίκη.

Η Αλίκη συγκρινόταν σε όλα. ήταν έτσι στον χαρακτήρα της, ήταν πρωταθλήτρια», αποκάλυψε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Και πρόσθεσε σχετικά με την αείμνηστη ηθοποιό: «Οι περισσότεροι θαυμαστές της Αλίκης ήθελαν να την αγγίξουν».

Για την συμμετοχή της στην σειρά του MEGA «Μαρία η Άσχημη», δήλωσε: «Είχα αντιμετωπίσει ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, ειδικά μετά την «Μαρία την άσχημη». Με έβγαζαν φωτογραφίες ενώ κοιμόμουν μέσα στο μέτρο η σε ταξί, με ακουμπούσαν, δεν είχα προσωπικό χώρο. Ο λόγος που δεν κάνω τηλεόραση είναι επειδή τρομοκρατήθηκα από τις ακραίες εκφράσεις θαυμασμού».

Media Τελευταίες ειδήσεις