Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Άρης Καβατζίκης: Δυστυχώς υπήρξαν γεγονότα στη ζωή μου που επιδείνωσαν τις φοβίες μου

Άρης Καβατζίκης: Δυστυχώς υπήρξαν γεγονότα στη ζωή μου που επιδείνωσαν  τις φοβίες μου

“Λέω, αν ο αδελφός μου έφυγε από ένα ισχαιμικό επεισόδιο γιατί να μη συμβεί και σε μένα αυτό; Άρα αυθυποβάλεσαι” σημείωσε ο Άρης Καβατζίκης.

Στην εκπομπή “Όλα για την ζωή μας” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη φιλοξενήθηκε ο Άρης Καβατζίκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος της εκπομπές Πάμε Δανάη μίλησε για τις απώλειες της ζωής του που τον καθόρισαν και του δημιούργησαν ακόμα περισσότερες φοβίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης Καβατζίκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα τελευταία δύο χρόνια ήταν για μένα καθοριστικά. Ενώ πάρα πολλοί φίλοι, συνάδελφοι και συνάνθρωποι μας ταξιδεύουν, εγώ έχω σταματήσει να κάνω ταξίδια. Και όχι μόνο αυτό.

Όταν μου δόθηκαν ευκαιρίες για ταξίδια και παρουσιάστηκε ένα κρούσμα στο περιβάλλον μου το άμεσο, παρόλο που δεν ήμουν εγώ το κρούσμα, ακύρωνα τα ταξίδια γιατί σκεφτόμουν ότι θα ταξιδέψω και θα μου εμφανιστεί το οτιδήποτε κακό εκεί που θα πάω. Και αυτό συνέβη πάνω από τρεις φορές.Άρα αυτό είναι εγκλωβισμός».

«Το μόνο που δεν έχω κάνει για να το αντιμετωπίσω αυτό είναι ψυχανάλυση και μάλλον αυτό είναι λάθος. Έχω κάνει πολλά. Δηλαδή νευρογλωσσικό προγραμματισμό, που είναι και πολύ της μόδας, το οποίο δούλεψε για δυο – τρεις εβδομάδες το πολύ και αυτό ήταν.

Δοκίμασα πολλά αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ότι μου κρατάει για δυο εβδομάδες, τρεις, έναν μήνα το πολύ και μετά οι φοβίες πάλι νικούν και έρχονται στην επιφάνεια. Δηλαδή πάλι νικούν οι φοβίες στο τέλος».

«Δυστυχώς υπήρξαν και γεγονότα στη ζωή μου που επιδείνωσαν αυτές τις φοβίες. Δυστυχώς ναι. Εγώ πριν από πέντε χρόνια έχασα, εντελώς απροσδόκητα, τον αδελφό μου σε πολύ νεαρή ηλικία – ήταν 49 ετών – από ένα ισχαιμικό επεισόδιο.

Πράγμα που σημαίνει ότι εκεί που πήγαινα να καταπολεμήσω πράγματα, όταν συνέβη αυτό στον αδελφό μου, με πήγε πολλά βήματα πίσω αυτή η τόσο πρόωρη απώλεια και ξαφνικά βάζω για ακόμα μια φορά ένα εμπόδιο. Λέω, αν ο αδελφός μου έφυγε από ένα ισχαιμικό επεισόδιο γιατί να μη συμβεί και σε μένα αυτό;

Άρα αυθυποβάλεσαι. Μετά από αυτό είχα ακόμα μια απώλεια, της μητέρας μου, που και αυτή εκεί που πήγαινα να ξεπεράσω την απώλεια του αδελφού μου με ξαναπήγε δέκα βήματα πίσω. Όλα αυτά δρουν αθροιστικά» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο Άρης Καβατζίκης στο ενημερωτικό μαγκαζίνο του MEGA.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Media Τελευταίες ειδήσεις