Σάββατο, 24 Φεβ.
19oC Αθήνα

Άρης Καβατζίκης: Και 10.000 ευρώ να μου δώσεις τον μήνα, δεν το ξανανακάνω αυτό

Άρης Καβατζίκης: Και 10.000 ευρώ να μου δώσεις τον μήνα, δεν το ξανανακάνω αυτό

“Πέρασε αλλά τι βάσανο ήταν αυτό…” αναφώνησε ο Άρης Καβατζίκης.

Στην συνεργασία που δεν θα ήθελε επ’ ουδενί, όπως ομολογεί ο ίδιος, να ξαναζήσει, εστίασε ο Άρης Καβατζίκης όταν συνομίλησε με την Βάσω Λασκαράκη το απόγευμα της Κυριακής στο νέο επεισόδιο του Break στον ΣΚΑΪ. 

«Ξαφνικά, όταν ήρθα στην Αθήνα, έπρεπε να παίρνω τηλέφωνο, για παράδειγμα, την Βάσω και να της πω: «Βάσω μου, ήσουν στην Μύκονο και σε είδαμε με τον Λευτέρη. Πως περάσατε;». Όταν μου είπαν ότι πρέπει να το κάνω αυτό, είχα χάσει ήδη 10 χρόνια από την ζωή μου.

Όταν επίσης μου είπαν ότι πρέπει να συναναστρέφομαι με τους παπαράτσι για το «πόσο κάνουν» οι νέες εικόνες της Βάσως, σαν δηλαδή οι άνθρωποι να γίνονταν αγοραπωλησία, εκεί τα ήδη λίγο σκούρα» τόνισε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

«Με την Ελένη Μενεγάκη είχαμε περάσει μεγάλες δυσκολίες, φτάσαμε μέχρι και στα δικαστήρια. Για μένα το ότι άφησα έναν παράδεισο, ένα πολύ νορμάλ πλαίσιο δουλειάς, για να βρεθώ σε ένα εβδομαδιαίο lifestyle περιοδικό δεν ήταν μια καλή περίοδος της ζωής μου.

Δηλαδή αν μου έλεγες «θα ήθελες να το βγάλεις;», θα έλεγα πως «ναι, θα ήθελα να το αφαιρέσω». Δεν θα την ήθελα αυτή την πενταετία που δούλεψα εκεί, εννοώ στο Hello. Δεν μου έκανε καλό ως άνθρωπο, εμένα μέσα μου δεν μου έκανε καλό».

«Είναι δυνατόν να φτάσεις με έναν άνθρωπος, με τον οποίο έχεις δουλέψει μαζί, στα δικαστήρια επειδή έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες; Ήρθα σε αντιπαραθέσεις με ανθρώπους, συναναστράφηκα με ανθρώπους που δεν θα ήθελα να τους είχα συναναστραφεί επ’ ουδενί στη ζωή μου. Είχα οικονομικές δοσοληψίες που δεν θα ήθελα να τις έχω, δεν είμαι εγώ για αυτό».

«Πέρασε αλλά τι βάσανο ήταν αυτό… Να βρεθείς στα δικαστήρια με την Ελένη, που είχαμε δουλέψει μαζί τρία χρόνια; Τώρα σοβαρά μιλάς;

Τώρα έλα και πες μου αν θα έκανα ξανά συνεργασία με τέτοιο περιοδικό. Και 10.000 ευρώ να μου δώσεις τον μήνα, αλήθεια το λέω, δεν το ξανανακάνω» υπογράμμισε με σαφήνεια ο Άρης Καβατζίκης στην τηλεοπτική του συνέντευξη.

Media Τελευταίες ειδήσεις