Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά ανακοίνωσαν πότε παντρεύονται

Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά ανακοίνωσαν πότε παντρεύονται

Ο Άρης Σοϊλέδης είπε πότε θα γίνει ο γάμος αλλά δεν αποκάλυψε την ακριβή ημερομηνία. Και η Μαρία Αντωνά μίλησε για το… παρασκήνιο του περιβόητου βλέμματος στον τελικό του Survivor.

Ο φιναλίστ του Survivor βρέθηκε σήμερα (09.07.2022) στην εκπομπή Όλα Γκουντ στον ΣΚΑΙ. Κι εκεί, ο Άρης Σοϊλέδης εκτός από τα όσα έζησε τον Άγιο Δομίνικο, έκανε γνωστό ότι ο γάμος του με τη Μαρία Αντωνά θα γίνει το φθινόπωρο με τέσσερις κουμπάρους.

«Ο γάμος, παιδιά, για να είναι γρήγορο θα γίνει στο τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. Κάπου εκεί μέσα. Δεν έχουμε κλείσει ακόμα ακριβή ημερομηνία, μένει να δούμε ποια ακριβώς θα είναι.

Οι κουμπάροι μας θα είναι ο Κώστας Φραγκολιάς με τη γυναίκα του, Δώρα, ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου από το Survivor» είπε ο Άρης Σοϊλέδης.

Η Μαρία Αντωνά μπήκε στο στούντιο στη συνέχεια, με τον σύντροφό της να της δίνει ένα φιλί στον ώμο, περιγράφοντας τόσο του έχει σταθεί στα δύσκολα και περιγράφοντας πως ακόμη και άγνωστοι του δίνουν συγχαρητήρια για τον άνθρωπο που έχει δίπλα του.

Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για το… viral πλάνο στον τελικό του Survivor και αποκάλυψε πως υπήρξε συγκεκριμένος άνθρωπος, που «φωτογράφισε» αλλά δεν κατονόμασε, που έβριζε τον Άρη Σοϊλέδη πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

 

«Πιο πολύ η παγωμάρα σε αυτό το περιβόητο βλέμμα είναι η στεναχώρια και η κούραση. Είμαι από τις έξι το πρωί στη δουλειά, θέλω να πω, καθημερινά και στον τελικό είχα πάει σερί από τη δουλειά. Είχα πάνω μου την κούραση του αιώνα, την ψυχολογική και όλων αυτών των πραγμάτων. Υπήρχε και ένα παρασκήνιο το οποίο τώρα θα το πω. Καθώς ήμουν στην κερκίδα και ανακοινώνεται το αποτέλεσμα, υπήρχε ένας πολύ συγκεκριμένος άνθρωπος πίσω χωρίς να θέλω να τον κατανομάσω – προφανώς αντιλαμβάνεστε ποιος μπορεί να είναι – ο οποίος έλεγε «σταυρώστε τον» και με τελίτσες μια πολύ άσχημη βρισιά. «Σταυρώστε τον, σταυρώστε τον». Δηλαδή… Τι να πω, τι να λέμε τώρα», είπε η Μαρία Αντωνά.

Media Τελευταίες ειδήσεις