Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Αθηνά Οικονομάκου: Πάντα παρακολουθώ την τηλεθέαση, είναι κομμάτι της δουλειάς μας

Αθηνά Οικονομάκου: Πάντα παρακολουθώ την τηλεθέαση, είναι κομμάτι της δουλειάς μας

«Το κανάλι και η παραγωγή μού ενέπνευσαν ασφάλεια. Οι συνεργάτες επίσης έπαιξαν σπουδαίο ρόλο», λέει η Αθηνά Οικονομάκου για το Masked Singer.

Συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο “Τύπος TV” που κυκλοφορεί με τον “Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής” έδωσε η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για το Masked Singer, τους λόγους για τους οποίους είπε το “ναι”, αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης.

Ξέρω ότι κάθε χρόνο δέχεσαι προτάσεις για σόου. Γιατί αποφάσισες φέτος να πεις το ναι στο Masked Singer;

Μου ταίριαξε πολύ. Το κανάλι και η παραγωγή μού ενέπνευσαν ασφάλεια. Οι συνεργάτες επίσης έπαιξαν σπουδαίο ρόλο. Ο Νίκος Μουτσινάς με προσέγγισε αρχικά και μου είπε ότι με σκεφτόταν, καθώς στόχος ήταν να δημιουργηθεί μια ομάδα με χημεία. Είναι βασικό συστατικό του εν λόγω σόου.

Τρίτος σημαντικός παράγοντας στο να πω το ναι ήταν ότι μου άρεσε πολύ το κόνσεπτ. Είναι πρωτότυπο, πολύ διαφορετικό από οτιδήποτε έχει βγει τα τελευταία χρόνια στη μικρή οθόνη και ο ρόλος μου δεν έχει να κάνει με κριτική.

Αφορά περισσότερο σε έναν απολαυστικό τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τους διαγωνιζόμενους για να ανακαλύψουμε ως ντετέκτιβ ποιος επώνυμος κρύβεται πίσω από τη μάσκα.

Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για μένα. Περνάω υπέροχα. Νιώθω ότι είμαι στον καναπέ του σπιτιού μου και σχολιάζω χωρίς να υπάρχει η αίσθηση ότι μιλάμε μπροστά σε κάμερες.

Μπαίνεις στη διαδικασία να κοιτάζεις τα νούμερα τηλεθέασης, καθώς για σένα είναι νέο εγχείρημα;

Την τηλεθέαση την παρακολουθώ πάντα, όχι μόνο τώρα με το σόου. Είναι κομμάτι της δουλειάς μας.

Media Τελευταίες ειδήσεις