Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Αθηνά Οικονομάκου σε Γιώργο Λιάγκα: Κάθε φορά που έρχομαι, ρωτάς πόσα βγάζω στο Instagram

Αθηνά Οικονομάκου σε Γιώργο Λιάγκα: Κάθε φορά που έρχομαι, ρωτάς πόσα βγάζω στο Instagram
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Δεν έκρυψε την ενόχλησή της στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα η Αθηνά Οικονομάκου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαν το πρωί της Τετάρτης (01.11.2023) στο «Πρωινό».

Η Αθηνά Οικονομάκου φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ο πρώτος εμάς εμάς». Ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε γιο το πόσα βγάζουν οι influencers στα social media και η γνωστή ηθοποιός αντέδρασε, έστω και με χιούμορ.

«Κάθε φορά που έρχομαι με ρωτάς πόσα βγάζω από το Instagram, δεν θέλω άλλο» απάντησε η Αθηνά Οικονομάκου.

«Πρώτα απ’ όλα δεν κατατάσσω τον εαυτό μου στους influencers. Είμαι ηθοποιός που παράλληλα τρέχω και ένα Instagram και ό,τι κάνω, το κάνω με βάση το κομμάτι της δημοσιότητας που μου έχει δώσει η δουλειά μου. Το κάνω παράλληλα, αλλά άλλη θεωρώ ότι είναι η δουλειά μου.

Οπότε αν θες να συζητήσουμε για οικονομικά να σου πω πόσα παίρνω στη σειρά. Κόβω αποδείξεις στα social. Είναι τεράστια τα ποσά αλλά δεν ξέρω τι να σου πω, υπάρχουν κι άλλοι.

 

Εγώ ξέρω για μένα αλλά δεν θα σου πω. Δεν είναι ντροπή να είσαι influencer αλλά όταν εγώ πρέπει να πω τι επαγγέλλομαι δεν θα σου πω influencer ή επιχειρηματίας. Είναι κάτι που κάνω παράλληλα για να μπορώ να συντηρούμαι, όταν έχω πρόβλημα με τη δουλειά που είναι ένας ανασφαλής κλάδος. Η βασική μου δουλειά είναι ηθοποιός» ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις