Πέμπτη, 30 Μαΐ
23oC Αθήνα

Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη και ότι κανείς δεν θέλει να είναι μαζί μου»

Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη και ότι κανείς δεν θέλει να είναι μαζί μου»
NDPPHOTO

«Με αποκαλούσαν μάγισσα», αποκάλυψε η Αθηναΐς Νέγκα μιλώντας για την καριέρα της στην τηλεόραση, για τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει αλλά και το βαρύ πένθος που βίωσε με την απώλεια του πατέρα της.

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Αθηναΐς Νέγκα αναφορικά με τη ζωή της στο χώρο της τηλεόρασης, πως διαχειρίστηκε ορισμένες καταστάσεις και τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχτεί. Η γνωστή παρουσιάστρια συγκίνησε με τα λόγια της για τον θάνατο του πατέρας της ενώ αποκάλυψε πως εκτιμάς τη μητέρα της αλλά είναι δύο διαφορετικές προσωπικότητες. 

«Ο προορισμός μου ήταν να γράφω και ο πρακτικός τρόπος ήταν να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία. Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μου ήταν ως κριτής στο πρώτο J2US με την ιδιότητα της ραδιοφωνικής παραγωγού. Φαινόμουν αυστηρή στην πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση γιατί ήμουν έξω από τα νερά μου και είχα τρακ. Έχω όλα τα είδη τρακ που υπάρχουν στην τηλεόραση, ανασφάλεια εικόνας, περιεχομένου, όλα μαζί», είπε αρχικά η Αθηναΐς Νέγκα.

Θα έμπαινε ποτέ στην πολιτική;

«Είμαι πεπεισμένη ότι στην πολιτική πρέπει να ζητήσεις εσύ να είσαι υποψήφιος. Δεν θα έμπαινα στην πολιτική γιατί δεν μου «κάθεται» κάτι άλλο ή γιατί κάτι τελειώνει, αλλά συνειδητά για να προσφέρω», είπε.

«Έχω υποστεί πολύ κακή κριτική από ανθρώπους που μιλούσαν δημόσια πάρα πολύ άσχημα για εμένα. Με χαρακτήριζαν ως μάγισσα και με αποκαλούσαν ως «αυτή με το μαύρο μαλλί». Με έκανε να αισθανθώ πολύ άσχημα για μεγάλο διάστημα. Υπήρχε συνάδελφος που ξεκινούσε καθημερινά τη ραδιοφωνική εκπομπή του μιλώντας πολύ άσχημα για εμένα».

«Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη και ότι κανείς δεν θέλει να είναι μαζί μου. Είμαι υπερευαίσθητη, αν καταλάβω τη δυσφορία του άλλου φεύγω».

Όσο για τη ζωή με τις κόρες της ανέφερε πως είναι φανταστική: «Με δυσκολεύουν, αλλά και 5 παιδιά να είχα θα ήθελα κορίτσια», αποκάλυψε.

Για τον Βαγγέλη Περρή και άλλους συναδέλφους

Η ραδιοφωνική παραγωγός επικοινωνεί κάθε μέρα με τον Βαγγέλη Περρή και θα επιθυμούσε να συνεργαστούν ξανά στο μέλλον, ενώ για τα άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα ανέφερε:

«Ο Γιώργος Λιάγκας ξέρει να κάνει θεαματική τηλεόραση και να γεμίζει το χρόνο όντας προκλητικός. Ο Γρήγορης Αρναούτογλου είναι ένας έξυπνος παρουσιαστής με μεγάλη αμεσότητα. Μου ακούγεται εξαντλητικό οι 3 εκπομπές για τον Αρναούτογλου, αλλά θα έχει τις αντοχές να τις κάνει. Ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί και καλύτερα ως παρουσιαστής, μου αρέσει περισσότερο ως ηθοποιός. Προτιμώ τηλεοπτικά τη Φαίη Σκορδά χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα, έχει μία φυσική ευγένεια. Η Ελένη Μενεγάκη είναι η απόλυτη τηλεοπτική διάνοια».

Media Τελευταίες ειδήσεις