Δευτέρα, 18 Μαρ.
14oC Αθήνα

Αθηναΐς Νέγκα: Χώρισε μετά από 5 χρόνια γάμου – «Δεν έχω σπουδαίες εξηγήσεις να δώσω»

Αθηναΐς Νέγκα: Χώρισε μετά από 5 χρόνια γάμου – «Δεν έχω σπουδαίες εξηγήσεις να δώσω»

Η Αθηναΐς Νέγκα ανακοίνωσε σήμερα (6.10.2022) τον χωρισμό της με τον σύζυγό της έπειτα από 5 χρόνια γάμου. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η δημοσιογράφος ανέβασε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία κι ένα κείμενο στο οποίο αποκάλυψε πως δεν είναι πλέον μαζί.

Μετά από αυτήν την ανάρτηση, η Αθηναΐς Νέγκα έκανε μια λιτή δήλωση στην εκπομπή «Πρωινό μας» στο ΣΚΑΙ, σχετικά με τον χωρισμό της.

Η δημοσιογράφος δεν θέλησε να πει πολλά στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μαζί της από το «Πρωινό μας», τονίζοντας απλά πως οι σχέσεις αλλάζουν και ότι ελπίζει να συνεχίσει να έχει μια καλή σχέση με τον άντρα της.

«Δεν έχω κάτι να πω. Οι σχέσεις αλλάζουν. Ελπίζω να συνεχίσω να έχω μια καλή σχέση με τον άντρα μου και να μπορούμε να πάμε μαζί σινεμά. Δεν έχω κάτι άλλο να πω», ήταν η λιτή δήλωση που έκανε η Αθηναΐς Νέγκα.

 

Η αποκάλυψη του χωρισμού μέσω Instagram

Έγραψε στο instagram η Αθηναΐς Νέγκα: «Έκανα γκρίζα αυτή τη φωτογραφία γιατί είναι σχετικά παλιά. Οι σχέσεις παλιώνουν και η σχετική τους γήρανση δεν οφείλεται στο χρόνο αλλά στις γνωστές μαλακιες που μαζεύονται και γίνονται βουνό γιατί ως καλοί εξυπνάκηδες δεν εννοούμε να τις αντιμετωπίσουμε όταν πρέπει και όλες οι συζητήσεις μετατίθενται για αργότερα και λίγο πιο αργότερα. Δεν μπορείς να πρήζεις ή να ενοχλείς αυτόν που κάποτε ερωτεύτηκες, καλύτερα ένας υπερευαίσθητος πληγωμένος εγωισμός παρά δυο φουσκωμένοι που ζητάνε δράματα και διαμάχες. Κακώς έχουμε εκπαιδευτεί κοινωνικά να ταυτίζουμε τους χωρισμούς με την καταστροφή, πρόκειται μάλλον για μια καλύτερη συνέχεια όταν αυτό που έχεις, έχει γίνει δύσκολο, αρκεί να μη φυλάξεις πίκρα, να έχουν και οι δυο σταθεί στα δύσκολα,να θέλουν να συνεχίσουν να είναι οικογένεια κάθε μέρα από κοντά, φίλοι χωρίς να είναι ζευγάρι. Σύντροφοι εξαιρέσεις, ανεξαρτήτως συνέχειας, αξίζει πάντα να έχουν το κλειδί του σπιτιού σου γιατί είχαν καιρό το κλειδί της καρδιάς σου, ας ακούγεται μελό και κιτς, ας μένει κάτι μελό και κιτς για το τέλος. Δεν έχω σπουδαίες εξηγήσεις να δώσω, θα τις αποφύγω μέχρι τουλάχιστον το έτος 2035. ΥΓ δημοσιογράφος καναλιού με πήρε κ σχεδόν με μάλωσε που δεν γράφω κάτι ξεκάθαρο…. Τι τύποι!».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @athinaisnega

 

Τι δήλωσε στη ραδιοφωνική της εκπομπή

Λίγη ώρα αργότερα, η ραδιοφωνική παραγωγός ανέφερε στην εκπομπή της στο Athens Rock 96,9:

«Καλή σας μέρα, είναι μία υπέροχη ημέρα. 8 Οκτωβρίου 2022 σήμερα, είναι Πέμπτη, δηλαδή η προ- Παρασκευή. Στον κόσμο συμβαίνουν διάφορα συνταρακτικά. Ζιζέλ και Τομ Μπρέιντι μετά από επικό καβγά προσέλαβαν δικηγόρους διαζυγίου. Πω πω τι συμβαίνει στον κόσμο. Άκου κάτι πράγματα τώρα! Η Αθηναϊς Νέγκα θα είναι εδώ μέχρι τις 12, πιο συντετριμμένη από τη Σακίρα και θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να σας φτιάξει τη διάθεση».

Οι κάμερες περίμενα την παρουσιάστρια έξω από το στούντιο και η Αθηναΐς Νέγκα αρκέστηκε να πει: «Κάνω πλάκα (σ.σ. σχετικά με το ότι είναι πιο συντετριμμένη από την Σακίρα). Γεια σας».

Media Τελευταίες ειδήσεις