Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Αυτή είναι η καλύτερη σειρά του 21ου αιώνα – Τι έδειξε έρευνα

Αυτή είναι η καλύτερη σειρά του 21ου αιώνα – Τι έδειξε έρευνα

Έρευνα που έγινε στη Βρετανία έδειξε ποιά θεωρείται ότι είναι πραγματικά η καλύτερη τηλεοπτική σειρά του αιώνα. Είστε σίγουροι ότι μπορείτε να φανταστείτε ποια είναι;

Ως η καλύτερη σειρά του 21ου αιώνα θεωρείται από πολλούς το “Game of Τhrones”. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα 400 ατόμων που έγινε στη Βρετανία, ποσοστό 42% απάντησε ότι το Game of Thrones είναι η καλύτερη σειρά του αιώνα, ενώ ένα ποσοστό 19% απάντησε ότι το απασχολεί περισσότερο η σειρά παρά το επικείμενο Brexit.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη σειρά να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, και την κάνει να ξεχωρίζει από κάθε άλλη σειρά; Το 58% απάντησε ότι είναι η πλοκή, το 51% οι ηθοποιοί, το 49% το σενάριο και το 48% το καστ.

Ο Jon Snow θεωρείται από το 42% των τηλεθεατών ως “εκλεκτός” τους για να κερδίσει το θρόνο. Το 20% θεώρησε ότι είναι ο Daenerys Targaryen και κατέλαβε τη 2η θέση με τον Night King να έρχεται τρίτος στη σειρά με 19%, ενώ ακολουθεί η Queen Cersei στην 4η θέση με 7%.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά “Game of Thrones” προβάλλεται και στην Ελλάδα (μέσω της NOVA) και o 8ος και τελευταίος κύκλος πρόκειται να κάνει πρεμιέρα ταυτόχρονα με την Αμερική στις 14 Απριλίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις