Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Δεν σε συμπαθούσα γιατί πετούσες πράγματα από τα μπαλκόνια – Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τιμή μου

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Δεν σε συμπαθούσα γιατί πετούσες πράγματα από τα μπαλκόνια – Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τιμή μου

Επικός… διάλογος ανάμεσα στη Δάφνη Λαμπρόγιαννη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου όταν, το βράδυ της Τρίτης (16.01.2024) η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show.

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως όταν έκανε την εκπομπή με τις ανακαινίσεις και… πετούσε πράγματα από τα μπαλκόνια, δεν της ήταν συμπαθής. Και ο παρουσιαστής απάντησε πως ήταν… τιμή του άνθρωποι ξινοί να μην την συμπαθούν!

«Έχω την αίσθηση ότι έχεις κάνει μία διαδρομή μέσα σε αυτά τα χρόνια και αυτό το εξομολογητικό παραπάνω που έχεις, δεν έχει να κάνει μόνο με το επάγγελμα και ότι μπαίνεις μέσα στα σπίτια, αλλά την ψάχνεις και έχεις βασανιστεί λιγάκι. Για αυτό σε συμπαθώ περισσότερο τώρα. Παλιότερα δεν σε συμπαθούσα με αυτά που έκανες. Δεν μου άρεσαν» είπε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

«Είναι τιμή μου που δεν με συμπαθούσες παλιότερα γιατί άνθρωποι σαν κι εσένα -και ευτυχώς ήταν λιγότεροι από αυτούς που με συμπαθούσαν για αυτό είμαι ακόμα εδώ- μην το πάρεις στραβά αλλά ήταν οι άνθρωποι που για εμένα ήταν λίγο στριφνοί και ξινοί. Για εμένα ήσουν στριφνή και ξινή και όταν μου έλεγαν “δεν αρέσεις στη φίλη μου την Δάφνη” έλεγα ότι “δεν με νοιάζει καθόλου”. Θα ήθελα να ακούσω τι δεν σου άρεσε τότε» απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Δεν μου άρεσε που πετούσες πράματα από τα μπαλκόνια. Σου άρεσε;» απόρησε η ηθοποιός.

Και Γρηγόρης Αρναούτογλου της εξήγησε: «Όταν είδα ότι από πολλούς δεν άρεσε, το σταμάτησα. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ γιατί τα περισσότερα σαλόνια για τα οποία μας φώναζαν ήταν για πέταμα. Ήταν 30 χρονών, ήταν ένα σόου και έλεγα εγώ στα παιδιά να πάτε να βρείτε σαλόνια παλιά που θέλουν να τα πετάξουν.

Πετούσαμε το σαλόνι από τον τρίτο όροφο για να είναι εντυπωσιακό και παίρναμε ολοκαίνουριο. Μια δυο τρεις αυτό το θέαμα δεν άρεσε. Όταν το άκουσα στον δρόμο κάποιες φορές, είπα παιδιά το σταματώ. Δημιουργεί αρνητικότητα στον κόσμο…

Αν σου έλεγα ότι το αποσύρω και μετά έσβηνε η κάμερα, το κατεβάζαμε κάτω και το πετούσαμε στα σκουπίδια, δεν θα πείραζε κανένα».

«Είναι τρομερή σπατάλη. Εγώ όταν αποσύρω κάτι είτε το ανακαινίζω είτε το χαρίζω είτε το φροντίζω για να έχει ζωή. Γεμίσαμε σκουπίδια τον πλανήτη και γίναμε αδηφάγοι» του απάντησε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Media Τελευταίες ειδήσεις