Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Δεν βλέπω τον λόγο να βγάλει κάποιος που δεν με ξέρει φωτογραφία μαζί μου

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Δεν βλέπω τον λόγο να βγάλει κάποιος που δεν με ξέρει φωτογραφία μαζί μου

“Πολλές φορές δεν ξέρουν καν πως σε λένε” ομολόγησε, μεταξύ άλλων, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Στους λόγους για τους οποίους δεν επιθυμεί να βγάζει φωτογραφίες με θαυμαστές, όπως ούτε και να μοιράζει αυτόγραφα, εστίασε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη όταν βρέθηκε καλεσμένη στο “Πρωίαν σε είδον” το πρωί της Πέμπτης στη δημόσια τηλεόραση.

«Ζητάς αυτόγραφο από τον γιατρό σου που κάνει κάτι πάρα πολύ σπουδαίο; Ζητάς από αυτόν που μαζεύει τα σκουπίδια και κάνει κάτι πολύ σπουδαίο για εσένα;

Γιατί ζητάς από εμένα; Αντίστοιχα εγώ από εσένα που κάνεις κάτι σπουδαίο στην κοινωνική μας ζωή, σου ζητώ αυτόγραφο; Ούτε εγώ πήρα Νόμπελ.

Του λέω ότι δεν νιώθω καλά με το να παριστάνω το είδωλο ή το πρότυπο. Όπως εγώ δεν θα ζητήσω από εσένα αυτόγραφο, δεν νιώθω καλά να ζητάς κι εσύ από εμένα» εξήγησε, αρχικά, η αγαπημένη μας ηθοποιός.

«Φωτογραφίες ακόμα περισσότερο. Βγάζω είτε για τη δουλειά είτε με τους φίλους μου. Γιατί να έχεις μία φωτογραφία δική μου, που εγώ δεν σε ξέρω;

Τι ανάγκη έχει; Έχει ανάγκη να πει: κοίταξε εδώ, έχω φωτογραφία με αυτήν».

«Πολλές φορές δεν ξέρουν καν πως σε λένε. Σου λένε: έλα πες μου πως σε λένε να το πω στη γυναίκα μου. Αν δε τους πεις κιόλας, τσαντίζονται.

Λέω: αν δεν το θυμάσαι τι να πεις στη γυναίκα σου; Δεν πειράζει. Αφού σε είδα. Εσύ δεν είσαι που παίζεις στην Χύτρα; Γίνεται χαμός και λες εντάξει οκ» υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Media Τελευταίες ειδήσεις