Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Δανάη Μπάρκα: Αν με βρίσει κάποιος έχω δύο επιλογές, να μην απαντήσω ή να δώσω τίτλο

Δανάη Μπάρκα: Αν με βρίσει κάποιος έχω δύο επιλογές, να μην απαντήσω ή να δώσω τίτλο

Η Δανάη Μπάρκα είναι τις τελευταίες ώρες είναι talk of the town εξαιτίας φωτογραφίας που κυκλοφόρησε στα social media και τη δείχνει να ανταλλάσσει καυτά φιλά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου.

Πολλοί περίμεναν αν κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, το πρωί της Δευτέρας (26.02.2024), θα έκανε κάποιο σχόλιο για όσα ακούγονται για εκείνη, τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και την αντίδραση από την Κατερίνα Καινούργιου.

Με αφορμή δηλώσεις που έκανε η Θέμις Μπαζάκα για τα social media, η Δανάη Μπάρκα τοποθετήθηκε. Και τα όσα είπε, είχαν ιδιαίτερο νόημα…

«Καλά, σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι και πίσω από ψεύτικα προφίλ και πίσω από αληθινά, οι οποίοι βγάζουν τα σπασμένα τους… Γιατί μπορεί να είναι εκείνη τη στιγμή στο σπίτι τους, να βλέπουν κάτι, να ακούν κάτι, να έχει δοθεί μια πληροφορία, η οποία μπορεί να μην είναι καν αληθινή, να μην ισχύει καν.

Δηλαδή, πάνω σε μια λανθασμένη εικόνα, που μπορεί να δώσει κάποιος, να διατυπωθεί η εικόνα για κάποιον άλλον. Πάρα πολλά μπορεί να συμβούν.

Το θέμα είναι πόσοι είμαστε, όσοι εκτιθέμεθα, για όσο εκτιθέμεθα, διατεθειμένοι να απαντάμε, να δημιουργούμε έριδες, να είμαστε στους τίτλους… Γιατί υπάρχουν κι εκείνοι που τους είναι υποφερτό να βλέπουν το πρόσωπό τους σε διάφορες διενέξεις…

   

Εννοώ να αντέχει τον εαυτό του σε τίτλους. Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι για μένα, εγώ έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω, γιατί ίσως να ξέρω την αλήθεια που να διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί και υπάρχει και η άλλη λύση να βγω, να απαντήσω και να ξαναδώσω τίτλο», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Media Τελευταίες ειδήσεις