Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Δανάη Μπάρκα: Από Δευτέρα για 3 ώρες και με πολλές αλλαγές στην εκπομπή

Δανάη Μπάρκα: Από Δευτέρα για 3 ώρες και με πολλές αλλαγές στην εκπομπή

Η εκπομπή Πάμε Δανάη, με τη Δανάη Μπάρκα, αλλάζει και μεγαλώνει σε διάρκεια…

Σημαντικές αλλαγές έρχονται στην εκπομπή Πάμε Δανάη, με τη Δανάη Μπάρκα, από την Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του zappIT, η πρωινή εκπομπή του Mega από τη Δευτέρα θα μεγαλώσει σε διάρκεια, ενώ θα έχει και αρκετές διαφοροποιήσεις ως προς το περιεχόμενο.

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα, πλέον, θα μας λέει καλημέρα καθημερινά στις 10:00 και θα μας κρατάει τηλεοπτική παρέα έως τις 13:00.

Μετά την παραίτηση της Αγγελικής Κωνσταντοπούλου, την αρχισυνταξία αναλαμβάνει η Κία Παπαδοπούλου.

Οι αλλαγές έχουν αρχίσει να γίνονται ορατές στον αέρα, καθώς, το πρώτο μέρος της εκπομπής εμπλουτίστηκε ήδη με lifestyle επικαιρότητα και συνεντεύξεις προσώπων της showbiz. Αυτό, από Δευτέρα θα μεγαλώσει σε διάρκεια και θα αποτελέσει βασικό χαρακτηριστικό του προγράμματος.

Το Πάμε Δανάη θα συμπεριλάβει στο ανανεωμένο του μενού και αρκετά γυναικεία θέματα που θα έχουν να κάνουν τόσο με την ομορφιά, όσο και με τις μητέρες και τα παιδιά. Επιπλέον, μια σημαντική προσθήκη θα έχει να κάνει με τις σχέσεις, όπου ειδικοί στο στούντιο θα δίνουν απαντήσεις σε όλες τις απορίες.

Χρηστικά θέματα θα αποκτήσουν τον δικό τους χώρο στην εκπομπή και φυσικά, δημοφιλείς καλεσμένοι θα συνεχίσουν να περνούν από το πλατό της Δανάης Μπάρκα.

Media Τελευταίες ειδήσεις