Κυριακή, 25 Φεβ.
16oC Αθήνα

Δανάη Μπάρκα: Δεν είναι μόνο για την δουλειά, είναι για τα πάντα, ακόμα και για τα σώματα

Δανάη Μπάρκα: Δεν είναι μόνο για την δουλειά, είναι για τα πάντα, ακόμα και για τα σώματα

Χειμαρρώδης η Δανάη Μπάρκα στο ψυχαγωγικό της μαγκαζίνο στο MEGA.

Σε μια πολύ συγκεκριμένη και σαφή τοποθέτηση προχώρησε η Δανάη Μπάρκα, το πρωινό της Παρασκευής στο MEGA, με αφορμή τη νέα συνέντευξη της Ράνιας Τζίμα. “Πολλές φορές καταπίεσα τη γυναικεία μου φύση για να μην με υποτιμήσουν” δήλωσε, μέσα σε όλα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού.

«Να τσιρίξω θέλω! Τα λέει υπέροχα, έχει απόλυτο δίκιο, πιστεύω ότι ακόμα και αν θεωρούμε ότι εξελισσόμαστε αυτά τα στερεότυπα είναι τόσο βαθιά ριζωμένα στις φλέβες των απόψεων και των μυαλών που υπάρχουν γύρω μας που δεν ξεριζώνονται εύκολα.

Πιστεύω ότι όλες οι γυναίκες την κακοποίηση την λεκτική και το bullying που λαμβάνουμε, δεν το έχουν πάρει αντίστοιχα αγόρια» τόνισε, αρχικά, η Δανάη Μπάρκα.

«Δηλαδή αν ένα αγόρι ξαφνικά αύριο είναι πρωταγωνιστής σε ένα σίριαλ θα πουν «αχ, ωραία τα λέει». Αν όμως ένα κορίτσι είναι πρωταγωνίστρια σε ένα σίριαλ, σίγουρα θα υπάρχουν σχόλια του τύπου «το κορίτσι του σεναριογράφου».

Δεν λέω ότι θα έπρεπε να κάνουμε το ίδιο για τους άνδρες, αλίμονο. Λέω ότι δεν θα έπρεπε να κάνουμε αυτό για κανέναν».

«Δεν είναι μόνο για την δουλειά, είναι για τα πάντα! Ακόμα και για τα σώματα. Έχετε δει τι bullying περνάει μια κοπέλα με ένα πιο ιδιαίτερο σώμα από ότι ένας άνδρας; Αν ένας άνδρας βγει σε μια παραλία και δεν έχει το τέλειο κορμί δεν θα πει κανείς τίποτα, ίσα ίσα.

Θα είναι δίπλα του μια ωραία κοπέλα, θα γελάνε, θα, θα, θα. Αν όμως ένα κορίτσι βγει και δεν έχει το τέλειο σώμα, ξέρεις τι συμβαίνει; Είναι ασύλληπτο» συμπλήρωσε η Δανάη Μπάρκα στην πρωινή ζώνη του MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις