Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Δανάη Μπάρκα για Βίκυ Σταυροπούλου: Άκουσα πράγματα που οριακά δεν τα ήξερα

Δανάη Μπάρκα για Βίκυ Σταυροπούλου: Άκουσα πράγματα που οριακά δεν τα ήξερα

Η Βίκυ Σταυροπούλου θα είναι ανάμεσα σε εκείνους που θα δώσουν την επόμενη εβδομάδα συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη». Αλλά δεν θα την πάρει η κόρη της, Δανάη Μπάρκα.

Το αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια του MEGA όταν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της επίσημης πρεμιέρας της παράστασης «Τι φάση πάλι ρε» στο θέατρο Άλσος, όπου πρωταγωνιστεί η Βίκυ Σταυροπούλου. Η Δανάη Μπάρκα μίλησε επίσης για το τηλεοπτικό της μέλλον, την επόμενη σεζόν του «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε τις προσωπικότητες με τις οποίες θα ήθελε να κάνει συνέντευξη στο μέλλον.

Στην ερώτηση αν μπορούσαμε να δούμε τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, ως συνεντευξιαζόμενη στο «Πάμε Δανάη», η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε ότι… έρχεται και ήταν μια έκπληξη και για την ίδια.

«Θα τη δείτε αυτή τη βδομάδα και μάλιστα σε μία συνέντευξη που εγώ δεν ήμουν μπροστά, την έκανε ο Άρης (Καβατζίκης). Δεν αισθανόμουν πολύ άνετα να κάνω εγώ την κουβέντα. Όταν μπήκα στο μοντάζ, δεν με άφησαν να τη δω ολόκληρη, άκουσα πράγματα που οριακά δεν τα ήξερα ούτε εγώ για τη ζωή της», είπε η παρουσιάστρια.

Όσο από ποιον θα ήθελε να πάρει συνέντευξη; «Θα ήθελα να πάρω συνέντευξη από τον Μπαράκ Ομπάμα αλλά καταλαβαίνω ότι αυτό δεν γίνεται. Από Έλληνες θα ήθελα πολύ να συναντήσω τον κύριο (Διονύση) Σαββόπουλο, γιατί έχω μεγαλώσει με τα τραγούδια του».

Για το επαγγελματικό παρόν και μέλλον της, η Δανάη Μπάρκα είπε: «Έχω αποκομίσει τα καλύτερα από τη φετινή χρονιά, μεγάλη ευλογία που ανήκω σε αυτό το κανάλι και σε αυτή την ομάδα, έχω αγωνία και χαρά για όσα έρχονται. Το κανάλι θα απαντήσει για το εάν θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα. Θα ανακοινωθούν τη σωστή στιγμή», δηλώνει η Δανάη Μπάρκα.

 

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων, η Δανάη Μπάρκα σχολίασε το τηλεοπτικό μέλλον της μητέρας της, αναφέροντας ότι σίγουρα θα τη δούμε κάπου την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αλλά σίγουρα όχι στο «Μεγάλο Παζάρι» του Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις