Δευτέρα, 26 Φεβ.
13oC Αθήνα

Δανάη Μπάρκα: Η άδικη κριτική με έφτανε στα άκρα

Δανάη Μπάρκα: Η άδικη κριτική με έφτανε στα άκρα

“Όλοι έχουμε τα θέματα μας και γω τα έχω και ο καθένας ξεσπάει με πολύ διαφορετικό τρόπο” δηλώνει η Δανάη Μπάρκα.

Για τα αρνητικά σχόλια στα social media και τις διάφορες κριτικές μίλησε με ειλικρίνεια η Δανάη Μπάρκα, το απόγευμα της Παρασκευής, όταν βρέθηκε στο Στούντιο 4 για να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

“Με έχουν κρίνει άδικα αλλά παλεύω να μην το κάνω σημαία αυτό. Οποιαδήποτε κριτική είναι άδικη αν είναι κάτι το οποίο τυχαία δεν είσαι εσύ. Δηλαδή όποιος κρίνει έναν άνθρωπο επειδή είναι γκέι, ενώ ο ίδιος τυχαία δεν είναι γκέι, είναι άδικο.

Όποιος κρίνει έναν άνθρωπο γιατί φοράει γυαλιά ή έχει στραβό πρόσωπο, γιατί έχει κιλά ή είναι αδύνατος, είναι άδικο. Δεν μπορείς να κρίνεις κάτι! Είναι σαν να βγω και να πω “α, τι τραγικό που ο ουρανός είναι γαλάζιος”. Μα τι να κάνω χρυσέ μου;” αναρωτήθηκε η νεαρή ηθοποιός.

“Στην αρχή με έφταναν στα άκρα μου, δηλαδή δεν ήξερα τι να κάνω! Έλεγα, να βγω με θυμό και να πω παιδιά χαλαρώστε; Αν εγώ το κάνω αυτό σε εσάς, πως θα αντιδράσετε; Μετά υπήρξε ένα στάδιο που έκλαιγα, που έβλεπα σχόλια και έλεγα “γιατί το κάνουν αυτό; Νιώθουν καλύτεροι;”.

Έβρισκα σχόλια πολλά κάτω από τα sites και κάποιοι μάλιστα έχουν την ευφυέστατη ιδέα να με ταγκάρουν. Πάνε δηλαδή κάτω από ένα σχόλιο, γράφουν: “Μας έχεις κουράσει, πως είσαι έτσι” και tag Δανάη Μπάρκα. Ότι τι; Θες να το δω κιόλας;

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που στεναχωριόμουν αλλά την τελευταία χρονιά έχω βρει το μαγικό κουμπί και λέω πως οι άνθρωποι έχουν τα θέματα τους”.

“Όλοι τα έχουμε και γω τα έχω και ο καθένας ξεσπάει με πολύ διαφορετικό τρόπο. Αν λοιπόν ένας άνθρωπος που κάθεται στο σπίτι του, θεωρεί ότι με το να μπει και να γράψει ένα αρνητικό σχόλιο, αισθάνεται καλύτερος, ας τον κάνω εγώ να τον αισθανθεί καλύτερα.

Αν δηλαδή δεν έχει αντιληφθεί το πρόβλημα που υπάρχει, με το να αισθάνεται κάποιος καλύτερα μειώνοντας κάποιον άλλον χωρίς να τον ενοχλήσει ποτέ, δεν μπορώ να τον αλλάξω” υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Δανάη Μπάρκα στην ΕΡΤ.

Media Τελευταίες ειδήσεις