Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Δανάη Μπάρκα: «Με έβγαζαν φωτογραφίες στη θάλασσα και τις ανέβαζαν στο TikTok»

Δανάη Μπάρκα: «Με έβγαζαν φωτογραφίες στη θάλασσα και τις ανέβαζαν στο TikTok»
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Με αφορμή τις δηλώσεις της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη, η οποία ανέφερε πως δεν βγάζει πάντα φωτογραφίες με τους θαυμαστές της, η Δανάη Μπάρκα προχώρησε σήμερα (08.11.23) σε μία αποκάλυψη.

Μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Δανάη Μπάρκα εξέφρασε την ενόχλησή της για τα άτομα που αντί να την πλησιάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί της, επιλέγουν να την τραβούν από μακριά, περιγράφοντας ένα περιστατικό που της συνέβη το φετινό καλοκαίρι, όταν εν αγνοία της την “ανέβασαν” στο TikTok.

«Νομίζω και εγώ πάντα λέω ναι στις φωτογραφίες, υπάρχει μία συστολή και ντρέπομαι αλλά υπάρχουν και στιγμές που βγαίνω ας πούμε και υπάρχουν φωτογραφίες selfie από το μπαρ, από τα νυχτερινά μαγαζιά.

Το μόνο που με είχε φέρει σε δύσκολη θέση είναι όταν βλέπω ότι με βγάζουν από μακριά και δεν μου το λένε και όταν τους κοιτάω χαμογελαστά ότι είμαι εντάξει, αν θες να πούμε κάτι είμαι εδώ με πολλή χαρά… Κάνουν και καλά “δεν σε κοιτάω εσένα” και μετά τα βλέπω στο TikTok.

  

Το καλοκαίρι το έπαθα, ήμουν στη θάλασσα και έβλεπα μία επίμονη παρέα ότι με έβγαζαν φωτογραφίες. Φαίνεται ο άνθρωπος που βγάζει φωτογραφίες. Το βλέπω ότι βγάζουν, δεν έχω κανένα πρόβλημα, κάθομαι και μετά λέει ένας από την παρέα “γεια, τι κάνετε;”, δεν μου λένε να βγάλουμε μία φωτογραφία και μπαίνω στο Tik Tok τρεις ώρες μετά και βλέπω “η Δανάη τώρα στην Καλαμάτα”», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Media Τελευταίες ειδήσεις