Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Δανάη Μπάρκα: Θεωρώ άδικο να μπαίνουμε στο μάτι του κυκλώνα για κάτι που έχει παραφραστεί

Δανάη Μπάρκα: Θεωρώ άδικο να μπαίνουμε στο μάτι του κυκλώνα για κάτι που έχει παραφραστεί

Απάντηση στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε τις τελευταίες ώρες έδωσε η Δανάη Μπάρκα. Μια φράση της προς τον σεφ της εκπομπής της, Τίμο Ζαχαράτο, προκάλεσε αντιδράσεις.

Την περασμένη Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου, ημέρα που συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη σιδηροδρομική τραγωδία με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη και ημέρα απεργίας, η Δανάη Μπάρκα είχε έναν διάλογο με τον Τίμο Ζαχαράτο.

Η παρουσιάστρια ρώτησε τον σεφ: «Τι θα κάνεις σήμερα, θα πας σε κανένα θεατράκι;», με τον ίδιο να της απαντά: «Όχι, όχι, δεν έχει σήμερα τίποτα». «Γιατί αγάπη μου, για την απεργία;», απάντησε η Δανάη Μπάρκα και αυτό θεωρήθηκε από κάποιους στα social media ειρωνεία.

Το πρωί της Παρασκευής (01.03.2024), η Δανάη Μπάρκα έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από την εκπομπή της.

«Ήταν 5 δευτερόλεπτα μίας εσωτερικής συζήτησης, που ίσως κακώς εκτέθηκε μεταξύ εμού και του Τίμου. Εκείνος δεν ξέρει καν ότι τον βάζω στην υπόθεση και τοποθετούμαι.

Τα social media είναι ένα μέσο που λύνει και γιγαντώνει παθογένειες και καλά κάνουν. Έχουμε δει να αλλάζουν καταστάσεις μιας ολόκληρης χώρας και εγώ τα χρησιμοποιώ και τα αγαπώ, όταν βοηθούν σε κάτι.

Όταν παραφράζεται κάτι, ειδικά σε ανθρώπους που μία ώρα πριν έχουν ασχοληθεί με το θέμα των Τεμπών και παροτρύνουμε τους πάντες να μην το ξεχάσουν, το θεωρώ λίγο άδικο να μπαίνουμε στο μάτι του κυκλώνα για κάτι που έχει παραφραστεί.

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε πέρσι, να δικαιωθούν αυτές οι ψυχές και να μην εκτροχιαζόμαστε από την ουσία των πραγμάτων.

Θα ήθελα λοιπόν να μείνουμε σε αυτό, σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν μείνει πίσω και σηκώνουν αυτό το βάρος, να συνεχιστεί η ζωή τους.

 

Με συγχωρείτε για τον χρόνο σας αλλά όταν νιώθεις ότι γίνεται μία κατάφορη αδικία, θέλεις να υπερασπιστείς κάποια πράγματα», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Media Τελευταίες ειδήσεις