Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Δελτία ειδήσεων: Τι έγινε στη «μάχη» της τηλεθέασης…!

Δελτία ειδήσεων: Τι έγινε στη «μάχη» της τηλεθέασης…!

Μετά από αρκετά χρόνια άλλαξε το σκηνικό στη «μάχη» για την τηλεθέαση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων καθώς ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να «μετακομίσει» και από τις 8 να μεταδίδεται στις 7, απέναντι από το δελτίο του ALPHA.

Ένα μήνα μετά λοιπόν από αυτή την αλλαγή και οι μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen δείχνουν τα αποτελέσματα της «μάχης», με τον ALPHA να παραμένει στην κορυφή και στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό. Ωστόσο κερδισμένο είναι και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 καθώς μπορεί να βρέθηκε απέναντι, αλλά συγκρινόμενο και με τα υπόλοιπα δελτία ειδήσεων βρέθηκε στη δεύτερη θέση της συνολικής κατάταξης.

Βέβαια, όπως φαίνεται στον πίνακα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού του Αμαρουσίου βρέθηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης στο δυναμικό κοινό ισοβαθμώντας σε ποσοστό με το δελτίο του STAR και ακολουθώντας το δελτίο του MEGA που βρέθηκε στη δεύτερη θέση.  

Όπως λοιπόν φαίνεται, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA κρατήθηκε στην κορυφή της κατάταξης παρά την… επίθεση του ΑΝΤ1. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει και η «μάχη» που δίνουν τα δελτία στις 8, του MEGA και του STAR, με το κανάλι της Κηφισιάς να πλησιάζει το κανάλι της Μεσογείων, ενώ στη «μάχη των 9» ο ΣΚΑΪ κερδίζει μεν την ΕΡΤ1, αλλά η χαμηλή τηλεθέαση που σημειώνει μπορεί να προκαλέσει αλλαγές και στο Φάληρο, αλλά και στην Αγία Παρασκευή…!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε