Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

«Δεν έχω υπογράψει ακόμα για τις Άγριες Μέλισσες, αλλά θα είμαι και τη νέα σεζόν»

«Δεν έχω υπογράψει ακόμα για τις Άγριες Μέλισσες, αλλά θα είμαι και τη νέα σεζόν»

«Τώρα που είμαι στις Άγριες Μέλισσες είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί με τον άνθρωπο αυτόν είμαστε στις ίδιες παρέες».

Ο Γιάννης Βασιλώττος, ο γνωστός σε όλους μας Μπάμπης από τις Άγριες Μέλισσες, έδωσε συνέντευξη στη Φωλιά των Κου Κου και τη Νάντια Ρηγάτου, όπου αποκάλυψε πως θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στη σειρά του ΑΝΤ1, τονίζοντας πως θέλει να δει μαζί τον Μπάμπη και την Ασημίνα.

«Μιλάω με τη μητέρα μου όσο το δυνατόν λιγότερο όταν έχω γύρισμα, γιατί μου κολλάει η προφορά η ροδίτικη και μιλάω τραγουδιστά. Δεν ξέρω αν θα είναι ποτέ μαζί ο Μπάμπης με την Ασημίνα. Εγώ, σαν Γιάννης, θα το ήθελα.

Βλέπω το σίριαλ και λέω… ρε Mπάμπη, πάρε την απόστασή σου, βλέπεις ότι θα πληγωθείς κι άλλο. Το έχω ζήσει το να ποθείς έναν άνθρωπο και να μην είναι αμοιβαία τα αισθήματα.

Τώρα που είμαι στις Άγριες Μέλισσες είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί με τον άνθρωπο αυτόν είμαστε στις ίδιες παρέες.

Θα είμαι και του χρόνου στη σειρά, αλλά δεν έχω υπογράψει ακόμα. Μου αρέσει γιατί του χρόνου θα μπούμε σε μια εποχή πολύ σημαντική για την ελληνική ιστορία, τη χούντα», είπε αρχικά ο Γιάννης Βασιλώττος.

Ο Γιάννης Βασιλώττος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Στα social media λαμβάνω πιο ωραίο φλερτ από τους άντρες παρά από τις γυναίκες. Θεωρώ ότι οι άντρες είναι πιο συναισθηματικοί, μου στέλνουν μηνύματα πιο ποιητικά.

Υπάρχει και γυναικείο φλερτ πολύ ωραίο, αλλά κάποιες φορές γίνεται πολύ έντονο. Τρομάζω να ανοίξω τις φωτογραφίες, δεν μπορώ να σου πω τι μου στέλνουν.

Είχα ξοδέψει όλα μου τα χρήματα ένα βράδυ στα μπουζούκια. Ήταν περίπου 1500 ευρώ, απλά κέρασα τους φίλους μου».

Media Τελευταίες ειδήσεις