Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Δέσποινα Μοιραράκη: «Κατέρρευσε» στο Cash or Trash για τον άνδρα της που έχασε πέρυσι – «Με συγκινήσατε…»

Δέσποινα Μοιραράκη: «Κατέρρευσε» στο Cash or Trash για τον άνδρα της που έχασε πέρυσι – «Με συγκινήσατε…»
NDP

«Λύγισε» στον αέρα του τηλεπαιχνιδιού Crash or Trash η Δέσποινα Μοιραράκη για τον σύζυγό της που «έφυγε» από τη ζωή πριν από έναν χρόνο. Διαβάστε τι συνέβη και συγκινήθηκε η «βασίλισσα των χαλιών».

Την Δέσποινα Μοιραράκη στο Cash or Trash και στο νέο επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού που προβάλλεται από τη συχνότητα του STAR, θέλησε να συναντήσει ο Γιάννης Ανδρεόπουλος.

Μάλιστα, ο παίκτης του τηλεπαιχνιδιού προχώρησε με το… καλησπέρα σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου, εξηγώντας γιατί θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη στο βιβλίο Γκίνες.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γιάννης εξομολογήθηκε πως «αυτό που με κρατάει σε ζωντάνια και ενεργητικότητα είναι η αισιοδοξία που έχω για τη ζωή και περισσότερο νομίζω απ’ όλα είναι ότι έζησα μέσα στις νότες όλη μου τη ζωή. Δεν είμαι όμως μόνος μουσικός. Καθηγητής μουσικής, ιδιοκτήτης σχολών μουσικής και ωδείων μουσικής και εκτός από αυτά έχω γράψει 5.000 κομμάτια». «Να τα ακούνε και να τρομάζουν όλοι! Όλοι αυτοί που με έχουν γράψει, αυτοί που με έχουν αδικήσει και αυτοί που με έχουν κλέψει».

«Θα έπρεπε να είμαι στο βιβλίο Γκίνες. Αν είχα διασυνδέσεις και αν είχα ανθρώπου που με οδηγούν προς τα εκεί. Γιατί; Γιατί είμαι πολυγραφότερος συνθέτης πιθανότατα όλου του κόσμου» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο παίκτης του Cash or Trash, απευθυνόμενος στην κάμερα του νέου επεισοδίου το απόγευμα της Πέμπτης, 9 Νοεμβρίου.

 

«Έχω γράψει και στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης αλλά αυτή την ώρα, επειδή παρακολουθώ τον αγώνα σας στην πορεία της ζωής πολλά χρόνια και σας θεωρώ μια μεγάλη αγωνίστρια, γι’ αυτό ακριβώς αποφάσισα σήμερα να σας αφιερώσω ένα από τα τραγούδια μου», δήλωσε, επίσης, ο κ. Γιάννης για να αρχίσει να τραγουδάει στην παρουσιάστρια του Cash or Trash και εκείνη να ομολογεί, βουρκωμένη, πως «με συγκινήσατε γιατί έχω χάσει και πριν από έναν χρόνο τον σύζυγο. Σας ευχαριστώ θερμά».

Media Τελευταίες ειδήσεις