Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή

Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» για όλα! Κυρίως όμως μίλησε για τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη και την σχέση που έχει με την ίδια αλλά και τα παιδιά της.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή ανέφερε πως την συγκινεί η σχέση που κατάφερε να αναπτύξει ο Βασίλης Μπισμπίκης με τα παιδιά της.

«Είπα στα παιδιά μου ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα για αυτόν και μου ζήτησαν από μόνα τους να γνωρίζουν τον Βασίλη. Και εγώ εξεπλάγην, δεν ήμουν προετοιμασμένη. Έτσι τους τον γνώρισα και πραγματικά έχουν αναπτύξει μια πολύ όμορφη σχέση μεταξύ τους. Χαίρομαι πολύ για αυτό.

Είναι πολύ συγκινητικό. Τα παιδιά έχουν εμπιστοσύνη στην μάνα τους, αλλά αυτό δεν θα έφτανε από μόνο του εάν ο Βασίλης δεν ήταν αυτός που είναι», αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή.

Η εξομολόγηση για τον Βασίλη Μπισμπίκη

«Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Αυτό που μας συνέβη με βρήκε σε μια φάση της ζωής μου που ούτε το έψαχνα, προέκυψε έτσι ξαφνικά. Δεν ξέρω πραγματικά τι να σου πω. O έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός. Έχεις φτάσει σε ένα τέτοιο στάδιο, εγώ είχα φτάσει δηλαδή σε ένα στάδιο που ήξερα πραγματικά τι θέλω, ένα στάδιο που κάνεις λιγότερους συμβιβασμούς, δεν βάζεις εύκολα νερό στο κρασί σου να προχωρήσεις σε μια νέα σχέση. Δεν έχεις ανάγκη να συμβιβάζεσαι για κάτι. Όταν σου προκύπτει και έχεις μια ωριμότητα και έναν διαφορετικό ψυχισμό, έχει και μια άλλη ένταση.

Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αισθάνομαι πολλές φορές ότι μου τον έφερε ο Θεός. Αισθάνομαι ότι ήρθε ένας άνθρωπος που ήρθε με έπιασε από το χέρι και μου είπε “τώρα θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί”.

Ήμουν ένας άνθρωπος που έτρεχε, δούλευε πάρα πολύ και είχα ξεχάσει πως είναι να ζω για μένα. Ο Βασίλης μπήκε με τόσο σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου, σιγά σιγά, γιατί ήμουν πολύ φοβισμένη και οχυρωμένη. Το έκανε με τέτοιο τρόπο πραγματικά που πια έφυγαν όλες οι άμυνες και είπα ναι αυτό μου αξίζει να το ζήσω.

Αυτό που ερωτεύτηκα πιο πολύ στον Βασίλη είναι η αλήθεια του, έχει μεγάλη δύναμη ψυχής και πολλή αγάπη μέσα του για όλους τους ανθρώπους. Έχει ευγένεια. Με τον Βασίλη κούμπωσαν οι ψυχές μας. Εγώ είμαι ευτυχισμένη που είμαστε μαζί, γεμίζει με χαρά τη κάθε μου ημέρα», εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Όσο για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

«Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα και από κανέναν. Του είχα πει ότι από τη στιγμή που θα γίνει γνωστό, θα υπάρξει αρκετό κυνηγητό, θα το αντέξεις; Έλεγα μέσα μου “δεν ξέρεις τι σε περιμένει”. Με τον Βασίλη μας τραβούσαν φωτογραφίες με κινητά και τις πουλούσαν, Αυτό είναι λίγο αγριευτικό.

Ο γάμος επί της ουσίας δεν έχει καμία σημασία πια. Αυτό που μας νοιάζει είναι να είμαστε καλά εμείς και τα παιδιά μας. Μπορεί να ζούσα την αγωνία του γάμου όταν ήμουν μικρότερη.

Ήμουν μεγαλωμένη μέσα σε όλο αυτό το πράγμα. Δεν έχει καμία αξία, ο γάμος είναι μια σύμβαση, μια συμφωνία ανάμεσα σε δυο ανθρώπους. Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος, την ευτυχία τη δουλεύουν δυο άνθρωποι μαζί. Να σέβεσαι τον άνθρωπο με τον οποίο είσαι. Στον Βασίλη θα αφιερώσω το “Δεν υπάρχει γυρισμός μετά από σένα”».

Η ενδεχόμενη συνεργασία στο θέατρο

«Αν ο Βασίλης μου έλεγε ότι πρέπει να παίξουμε μαζί στο θέατρο, κάποια στιγμή αργότερα μπορεί και να το έκανα. Πραγματικά έχω αγαπήσει το θέατρο. Σέβομαι και υποκλίνομαι στο ταλέντο των ηθοποιών. Και επειδή μου αρέσει πολύ ο Βασίλης ως σκηνοθέτης θα ήθελα πολύ να παίξω σε μια παράσταση που θα με σκηνοθετήσει».

Media Τελευταίες ειδήσεις