Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Δέσποινα Βανδή: Η ερώτηση που απέφυγε να απαντήσει

Δέσποινα Βανδή: Η ερώτηση που απέφυγε να απαντήσει

Την Δέσποινα Βανδή συνάντησε ο Γρηγόρης Μπάκας στο αεροδρόμιο και φυσικά θέλησε να την ρωτήσει για την επερχόμενη συνεργασία της με την Άννα Βίσση αλλά και για ανάρτηση που είχε κάνει.

Η τραγουδίστρια δήλωσε: “Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα φέτος για όλους μας. Με την Άννα Βίσση όταν θα συνεργαστούμε θα πρέπει να βρούμε και το σωστό μαγαζί. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι εντελώς αμφιλεγόμενη για το τι θα γίνει, ποια μέτρα τι θα προκύψει. Το σίγουρο είναι πως το θέλουμε πάρα πολύ και οι δύο και κάποια στιγμή θα γίνει. Προφανώς αυτή η χρονιά, που δεν ξέρουμε ακόμα τι μας γίνεται, είναι λίγο περίεργη και όλα είναι στον αέρα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Όταν, όμως, ο ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 ανέφερε «να σε μη σε ρωτήσω για άχρονες Δευτέρες που ανέβασες», η τραγουδίστρια αποκρίθηκε αρνητικά. «Να μη με ρωτήσεις»!

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να εστιάσει διακριτικά στην προσωπική της ζωή. «Ξέρουμε αν έχει μπει νέος άντρας στη ζωή της, επειδή διαβάζω διάφορα… Είναι αυτός που ακούω; Δεν ξέρω κάτι από την ίδια, αλλά ξέρω. Είναι ωραία γυναίκα η Δέσποινα».

Media Τελευταίες ειδήσεις