Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Δικηγόρος Ιωάννας Τούνη για 2η μήνυση: «Δεν κρύβεται για την διαδικασία του αυτοφώρου»

Δικηγόρος Ιωάννας Τούνη για 2η μήνυση: «Δεν κρύβεται για την διαδικασία του αυτοφώρου»

Για την δεύτερη μήνυση που υποβλήθηκε κατά της Ιωάννας Τούνη από τον άνδρα που η ίδια κατονόμασε για τη διαρροή του revenge porn βίντεο στο διαδίκτυο. Ο 35χρονος επιχειρηματίας από την Θεσσαλονίκη κατηγορεί την γνωστή influencer για συκοφαντική δυσφήμιση και κινήθηκε  η διαδικασία του αυτοφώρου. 

«Το ότι η διαρροή σε τρίτους έχει γίνει από τον συγκεκριμένο, το ξέρει η Ιωάννα Τούνη. Δεν κρύβεται η κα Τούνη για τη διαδικασία του αυτοφώρου», είπε ο Απόστολος Λύτρας, μιλώντας την Τρίτη (18.01.2022) στον ΑΝΤ1. Σημείωσε δε ότι η γνωστή influencer έχει κάνει μήνυση εδώ και πολύ καιρό κατά αγνώστων. 

«Και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, το άλλο άτομο του συγκεκριμένου ανθρώπου που τραβάει το βίντεο δεν μπορεί να το γνωρίζει η κα Τούνη. Κατ’ αρχήν ο άνθρωπος που έχει κατονομάσει η κα Τούνη της έχει παραδεχτεί ότι είχε το βίντεο στην κατοχή του» είπε επίσης ο Απόστολος Λύτρας, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την Ιωάννα Τούνη.

«Αυτό που σας λέω, δεν το ξέρει μόνο η κα Τούνη αλλά το ξέρουν κι άλλοι άνθρωποι, φίλοι και γνωστοί της. Της είπε ότι το έσβησε. Εννοείται ότι έχουμε μάρτυρες. Ο άνθρωπος που κινηματογραφείται, γυρνάει, χαμογελάει, γελάει, πράγμα που σημαίνει ότι όχι απλά αντιλαμβάνεται ότι τον τραβάνε, αλλά μόνο που δεν δίνει οδηγίες», σημείωσε ο γνωστός δικηγόρος.

Ο Απόστολος Λύτρας είπε στη συνέχεια: «Όταν ανέβηκε σε σελίδα πορνό το βίντεο, η κα Τούνη δε μπορεί να ξέρει από ποιον ανέβηκε. Μπορεί να το ανέβασε ο ίδιος, μπορεί από ένα κινητό άσχετο, από ένα internet café, δε μπορεί να είναι σίγουρη και γι’ αυτό έκανε τη μήνυση κατά αγνώστων.

Το ότι η διαρροή σε τρίτους έχει γίνει από τον συγκεκριμένο, το ξέρει η κα Τούνη. Δεν κρύβεται η κα Τούνη για τη διαδικασία του αυτοφώρου. Θύμα είναι η κα Τούνη, μη ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ANT1

Media Τελευταίες ειδήσεις