Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Δήμητρα Παπανδρέου: Σκεφτείτε όταν ο Ανδρέας έφερε το ζιβάγκο τι άκουσε!

Η Δήμητρα Παπανδρέου μίλησε για τις στυλιστικές της επιλογές και για τον μη συμβατικό Ανδρέα Παπανδρέου, στην “Πρωινή Μελέτη”.

Ποιος καθορίζει το δικό μου το προφίλ; Ποιος είναι αυτός που υποδεικνύει τι θα βάλει κανείς όταν πάει σε ένα club ή στα μπουζούκια;”, έτσι ξεκίνησε να απαντά στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα για τα ρούχα της, η κ. Παπανδρέου.

Στη συνέχεια σύγκρινε τις …πρωτοπόρες στυλιστικές τις επιλογές με αυτές του Ανδρέα Παπανδρέου: “Εγώ είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο κόντρα σε όλα αυτά! Η ζωή μου ήταν κόντρα από την αρχή. Ήταν κόντρα όταν παντρεύτηκα τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ήταν κόντρα όταν ο Παπανδρέου έφερε το ζιβάγκο! Ο άντρας που παντρεύτηκα δεν ήταν ο συμβατικός πρωθυπουργός, μου έμαθε να έχω ελεύθερη σκέψη. Σκεφτείτε όταν ο Αντρέας έφερε το ζιβάγκο τι άκουσε! Και τα ρολόγια της εποχής εκείνης, τα οποία έκανε μόδα”.

Δείτε το βίντεο και διαβάστε τι είπε για την επίμαχη εμφάνισή της με την βερμούδα και τις κόκκινες μπότες, για τα προσωπικά της και για το Dancing with the Stars.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε