Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Δημήτρης Αποστόλου: Έγινε η προστριβή Ρήγα – Ρώπα, αλλά αυτό συνέβαινε συνεχώς

Δημήτρης Αποστόλου: Έγινε η προστριβή Ρήγα – Ρώπα, αλλά αυτό συνέβαινε συνεχώς

Ο Δημήτρης Αποστόλου ήταν σήμερα καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα. Ο γνωστός σεναριογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την “Τούρτα της μαμάς”, αλλά και για το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”.

«Όταν το 2001 κάναμε το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή” μιλάγαμε για το metoo, για την κακοποίηση. Που έμειναν όλοι;

Στο γιατί κόπηκε η σειρά. Αυτό μας ενδιαφέρει; Για μένα ήταν μεταφυσικό τελείως. Δεν έπρεπε να ειπωθούν εκείνη την ώρα αυτά τα πράγματα. Ήταν τόσα λάθη μαζεμένα, που δεν μπορούσαν να γίνουν.

Η στατιστική δεν δίνει πάνω από 10% σε μια κρίση, σε μια δουλειά. Το ένα πρόβλημα γίνονταν 3 και στο τέλος το πράγμα έγινε ανεξέλεγκτο, δεν μπορούσε να σταματήσει πουθενά.

Έγινε η προστριβή Αλέξανδρου Ρήγα – Χρύσας Ρώπα, αλλά αυτό συνέβαινε συνεχώς. Κι έφτασε μια στρακαστρούκα να γίνει θερμοβαρική βόμβα.

Κακή διαχείριση κρίσης από το κανάλι, από εμάς, από την παραγωγή», είπε ο Δημήτρης Αποστόλου για τη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή».

Για τη σειρά «Η Τούρτα της μαμάς», ο Δημήτρης Αποστόλου είπε: «Το πήγαμε και σε άλλα κανάλια, αλλά δεν μας απάντησαν ποτέ.

Το πήρε η ΕΡΤ αν και υπήρξαν αντιδράσεις από απόστρατους αξιωματικούς, “παλιά” μυαλά της ΕΡΤ. Πήγαμε με τη λογική να κάνουμε μια χρονιά. Μπήκαμε στη δεύτερη σεζόν και αποφασίσαμε να μην πάμε τρίτη.

Η επίσημη γραμμή της ΕΡΤ είναι ότι τελειώνουμε φέτος και για το μέλλον βλέπουμε. Δεν ενημέρωσα κανέναν στην ΕΡΤ για το γκέι φιλί».

Media Τελευταίες ειδήσεις