Media

Δημήτρης Δεμερτζής: Συγκινήθηκε για τη σύζυγό του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Η γυναίκα είναι από την Τουρκία. Είναι μια παράξενη ιστορία η όλη αυτή φάση” είπε ο Δημήτρης Δεμερτζής.

Ο αγοραστής του Cash or Trash, Δημήτρης Δεμερτζής, ήταν καλεσμένος στο Breakfast@star και μίλησε για την πορεία του παιχνιδιού αλλά και την οικογένειά του.

«Να πω και μια καλημέρα στη γυναίκα μου, που με βλέπει σήμερα. Είναι η Τζερέ. Έχω ένα γιο τον Δημήτρη, που είναι στο σχολείο σήμερα.

Η γυναίκα είναι από την Τουρκία. Είναι μια παράξενη ιστορία η όλη αυτή φάση. Στέλνω μια καλημέρα. Είναι και παράξενη γνωριμία. Στην Σμύρνη τη γνώρισα, έχω σχέσεις με την Τουρκία γιατί πηγαίνω πολλά χρόνια κι έχω φίλους.

Την γνώρισα μια μέρα, της έκανα πρόταση να παντρευτούμε και το δέχτηκε. Είμαστε μαζί τώρα 15 χρόνια. Έχω και μια κόρη μεγάλη κι έχω και δύο εγγονάκια χαριτωμένα. Είμαι μια χαρά» ανέφερε με συγκίνηση ο Δημήτρης Δεμερτζής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Γη της ελιάς: Η συγκινητική ανάρτηση του Κούλλη Νικολάου για το τέλος της σειράς – «Ήταν μια διαδρομή ζωής», έγραψε
«Με δέος υποκλίνομαι στο σύμπαν που συνωμότησε, αλλά πάνω απ’ όλα στον Θεό που ευλόγησε αυτή την πορεία και μας χάρισε τη δύναμη να τη ζήσουμε», ανέφερε ακόμα
Γη της ελιάς: Η συγκινητική ανάρτηση του Κούλλη Νικολάου για το τέλος της σειράς – «Ήταν μια διαδρομή ζωής», έγραψε