Δευτέρα, 6 Μαΐ
20oC Αθήνα

Δημήτρης Γιαγτζόγλου και Ζωή Κρονάκη ευχήθηκαν στη Τζένη Μελιτά για το γάμο της

Δημήτρης Γιαγτζόγλου και Ζωή Κρονάκη ευχήθηκαν στη Τζένη Μελιτά για το γάμο της

Η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης παντρεύτηκαν χθες (16.09.2023) και σήμερα από τον «αέρα» της ΕΡΤ, η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου θέλησαν να στείλουν τις ευχές τους στους νεόνυμφους.

«Να πούμε και κάτι ευχάριστο, γιατί είχαμε γάμο. Το κορίτσι μας, το Τζενάκι μας. Τι ωραίο νυφικό, τι ωραίο μαλλί… πριγκιπισσούλα!», ανέφερε αρχικά η Ζωή Κρονάκη, αναφερόμενη στη Τζένη Μελιτά.

«Ο Σπύρος εδώ τον βλέπεις πώς χαμογελάει. Είναι η αμηχανία του γαμπρού που λέει: “θα έρθει η νύφη στην ώρα της, θα μου πατήσει το πόδι στη διάρκεια της τελετής;”», πρόσθεσε η παρουσιάστρια με χιούμορ.

«Είναι αυτό που ιδρώνεις-ξεϊδρώνεις… χώρια το άγχος της νύφης. Εγώ θυμάμαι, παιδιά, φορούσα ένα πέπλο μακρύ, κάπως το πάτησα – επειδή είμαι και ατσούμπαλη, είναι γνωστό αυτό – μου έφυγε το πέπλο, αλλά ο Τασούλης με περίμενε με χαμόγελο, το αγόρι μου», περιέγραψε αμέσως μετά η Ζωή Κρονάκη.

 

«Να ζήσουν, να είναι καλά. Θα την παίρναμε ένα τηλέφωνο να μας τα πει εδώ αλλά θα μας έλεγε: “θα τα πω στην εκπομπή μου”», αστειεύτηκε από την πλευρά του ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου.

Media Τελευταίες ειδήσεις