Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Δημήτρης Γιαγτζόγλου: Με αιφνιδιάζετε διότι δεν με έχουν ξαναρωτήσει σχετικά

Δημήτρης Γιαγτζόγλου: Με αιφνιδιάζετε διότι δεν με έχουν ξαναρωτήσει σχετικά

Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου, στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, όπου και μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο του αδελφού του από καρκίνο. 

Έχετε περάσει μια δύσκολη απώλεια… Σε μικρή ηλικία έφυγε ο αδελφός σας από τη ζωή. Αυτό το γεγονός σας καθόρισε ως άνθρωπο, σας άλλαξε;

Με αιφνιδιάζετε διότι δεν με έχουν ξαναρωτήσει σχετικά. Θα σας απαντήσω όμως, λέγοντάς σας ότι αυτή η οδυνηρή εμπειρία με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Έχω μάθει να μη φέρομαι αλαζονικά στην ίδια τη ζωή και σε οποιονδήποτε έχω απέναντί μου.

Κατάλαβα ότι γίνονται όλα τόσο ξαφνικά στη ζωή… Στην περίπτωση του αδελφού μου, μας ενημέρωσαν ότι έχει μεταστατικό καρκίνο. Αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να σκέφτομαι ότι θέλω να ζω το απόλυτο τώρα!

Είναι ένας πόνος που κουβαλάτε στη ζωή σας ή με τα χρόνια έχετε καταφέρει να τον ελέγξετε, να τον πάτε σε ένα άλλο επίπεδο;

Είναι ένας καθημερινός πόνος.

Έχετε κάνει ψυχοθεραπεία;

Το χειρίστηκα όλο μόνος μου, από κάθε άποψη. Φρόντισα τότε να είμαι και λίγο πατέρας και μητέρα για τους γονείς μου. Ήταν ένας πόνος αβάσταχτος, διότι τον αδελφό μου τον αγαπούσα πολύ και αισθανόμουν χρέος μου ότι έπρεπε να τον σώσω, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.

Media Τελευταίες ειδήσεις