Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Όταν το 10 λεπτά κήρυγμα έκλεισε 3,5 χρόνια ζήτησα ο ίδιος να σταματήσει»

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Όταν το 10 λεπτά κήρυγμα έκλεισε 3,5 χρόνια ζήτησα ο ίδιος να σταματήσει»

Σε μια αποκάλυψη για την σειρά «10 λεπτά κήρυγμα» με την οποία έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό, προχώρησε ο ηθοποιός Δημήτρης Κουρούμπαλης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη», ο Δημήτρης Κουρούμπαλης δήλωσε πως όταν η σειρά «10 λεπτά κήρυγμα» έκλεισε 3,5 χρόνια, ζήτησε ο ίδιος να σταματήσει.

«Αυτή την απόφαση την χρεώθηκα. Ο χώρος της υποκριτικής είναι πολύ αυστηρός, αν κάνεις επιτυχία πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις επιτυχία με τον ίδιο τρόπο. Ένας καλλιτέχνης πρέπει να ενταχθεί στο σύστημα και να έχει έναν “προστάτη”. Έχω βιώσει πως είναι το να μην έχεις “προστάτη”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος σε δύο παραστάσεις και όπως λέει, δεν είχε χρόνο να κάνει τηλεόραση παρότι του έγινε πρόταση. Παράλληλα, ασχολείται με την παραγωγή, τη σκηνοθεσία, τη συγγραφή, τη διδασκαλία και είναι διευθυντής στη «Σχολή Θεάτρου».

«Η ανασφάλειά μου στα επαγγελματικά εντάθηκε μετά την έλευση του παιδιού γιατί το παιδί φέρνει ανησυχία για το μέλλον. Η κόρη μου είναι 6 ετών και την έχω ακούσει να λέει πως “ο μπαμπάς μου έπαιζε στο “10 λεπτά κήρυγμα” και στην “Πολυκατοικία”», σχολίασε.

«Δεν είμαι απαιτητικός σύντροφος αλλά έχω τις παραξενιές μου και τις επιθυμίες μου. Η σχέση είναι τριβή και μία ασφάλεια. Δεν έχω βγάλει ποτέ τη ζωή μου σε κοινή θέα στα social media και δεν είχε ποτέ Facebook», τόνισε.

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Unfriend» και στο «Νησί των θησαυρών».

Media Τελευταίες ειδήσεις