Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Δημήτρης Μακαλιάς: Έχουμε φύγει από το χρονικό περιθώριο οπότε εγώ συζητώ ήδη κάποια πράγματα για την επόμενη σεζόν

Δημήτρης Μακαλιάς: Έχουμε φύγει από το χρονικό περιθώριο οπότε εγώ συζητώ ήδη κάποια πράγματα για την επόμενη σεζόν

«Όλοι μας έχουμε ένα συμβόλαιο και το δικό μου έχει μία τέτοια ρήτρα κι υπήρχε μία διορία αν θα συνεχίσουμε και την επόμενη χρονιά με τους ίδιους όρους» δήλωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς έκανε δηλώσεις στη Super Κατερίνα και στη Μένια Κούκου και απάντησε για το τηλεοπτικό του μέλλον και τη ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1.

«Δεν είμαι στον προγραμματισμό του καναλιού, οπότε κανένα από τα τρία σενάρια δεν με απασχολεί. Με απασχολεί να τελειώσει η χρονιά όμορφα, όπως ξεκίνησε και από εκεί και πέρα όταν έρθει ο Ιούλιος, θα δούμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματά μας κι αν θα είμαστε εκεί που είμαστε.

Μπορεί να μην υπάρξει πρόταση καν και να υπάρξουν άλλες προτάσεις. Μπορεί να μας πούνε όχι και να ψάξουμε ούτως ή άλλως κάτι άλλο. Είμαστε σε μία φάση, που όλα είναι πολύ ανοιχτά. Δεν υπάρχει προφανώς καμία δέσμευση πλέον με το κανάλι, οπότε είμαστε ανοιχτοί στο οτιδήποτε.

Από τη στιγμή που έχει φύγει και το χρονικό μας περιθώριο, εγώ ήδη συζητώ κάποια πράγματα, οπότε εκ των πραγμάτων επειδή κι η μυθοπλασία είναι κάτι που με ενδιαφέρει εστιάζω και σε αυτό» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Όλοι μας έχουμε ένα συμβόλαιο και το δικό μου έχει μία τέτοια ρήτρα κι υπήρχε μία διορία αν θα συνεχίσουμε και την επόμενη χρονιά με τους ίδιους όρους. Έχει περάσει αυτή η ημερομηνία, αλλά είναι και λογικό. Το θέμα είναι να γίνονται εκπομπές.

Τώρα αν η Μπέττυ έχει διορία ή αν έχει τελειώσει, νομίζω ότι είναι λίγο τυπικό. Νομίζω στο προφορικό θα μπορούσαν να πούνε περίμενε να δούμε κάτι και πως θα βολέψει με τη σκακιέρα. Δεν νομίζω ότι η σχέση μας με το κανάλι είναι τόσο τυπική κι έχουμε μία πολύ καλή σχέση» συνέχισε ο Δημήτρης Μακαλιάς και παρακάτω είπε:

«Είμαι ανοιχτός σε συζητήσεις και την Μπέττυ την αγαπώ πάρα πολύ. Είμαστε 3 χρόνια μαζί και σίγουρα θα ήταν στο πρώτο μου πλάνο να είμαι μαζί της σε κάτι. Από εκεί και πέρα πρέπει να δεις το project κι η Μπέττυ είναι ικανή για πολλά πράγματα -ίσως και μόνη της- οπότε δεν μπορώ να σου αποκλείσω το οτιδήποτε.

  

Αν μπορούσα να έχω ένα μαγικό ραβδί, εγώ θα έδινα μία παράταση σε αυτήν την εκπομπή και να δείξει δείγματα γραφής. Βέβαια, καταλαβαίνω να μην επιθυμεί ένα κανάλι να το κάνει αυτό για ευνόητους λόγους».

Media Τελευταίες ειδήσεις