Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Δημήτρης Μακαλιάς για Κατερίνα Καινούργιου: Υπάρχουν συγκεκριμένα είδη εκπομπών; Συγγνώμη δεν το ήξερα

Δημήτρης Μακαλιάς για Κατερίνα Καινούργιου: Υπάρχουν συγκεκριμένα είδη εκπομπών; Συγγνώμη δεν το ήξερα
Φωτογραφία NDPPHOTO

“Πώς λέγεται η εκπομπή που κάνουμε εμείς και πώς λέγεται που κάνει η κυρία Καινούργιου; Σαν πλαίσιο, είναι τελείως διαφορετικό;” σχολίασε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star για το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα σχετικά με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Παναγιώτη Στάθη, αλλά και για την Κατερίνα Καινούργιου που αναρωτήθηκε για το τι είδους εκπομπή κάνει η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1. 

«Δεν σχολιάζω αυτούς που σχολιάζουν αυτά που σχολιάσαμε. Είναι κύκλος. Είναι τέλειο ότι έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις και ότι όλο αυτό από ό,τι λένε οι ίδιοι δεν ισχύει. Είναι υπέροχο, είναι καλό να μην τσακώνονται οι άνθρωποι και να μην υπάρχουν χωρισμοί με αυτόν τον τρόπο, χαίρομαι γι’ αυτό» είπε αρχικά.

  

Αναφορικά με την Κατερίνα Καινούργιου, ο Δημήτρης Μακαλιάς συνέχισε: «Υπάρχουν συγκεκριμένα είδη εκπομπών; Συγγνώμη δεν το ήξερα. Πώς λέγεται η εκπομπή που κάνουμε εμείς και πώς λέγεται που κάνει η κυρία Καινούργιου; Σαν πλαίσιο, είναι τελείως διαφορετικό; Δεν το ξέρω ούτε εγώ. Αυτό το ρεπορτάζ είχαμε μπροστά μας σαν ύλη, αυτό σχολίασα εγώ, δεν είχα κάτι παραπάνω».

Media Τελευταίες ειδήσεις