Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Φαίη Σκορδά και MEGA: Όσα κάνουμε είναι για την ψυχαγωγία του κόσμου

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Φαίη Σκορδά και MEGA: Όσα κάνουμε είναι για την ψυχαγωγία του κόσμου
NDP

Σε ερώτηση για τη Φαίη Σκορδά και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά στο MEGA κλήθηκε να απαντήσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο γνωστός δημοσιογράφος αρχικά χαμογέλασε και τόνισε πως «η Φαίη είναι οικογένειά μου».

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε δηλώσεις ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις κόντρες στην τηλεόραση, για το τηλεοπτικό του μέλλον, αλλά και για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τη Φαίη Σκορδά.

«Δεν ξέρω πού θα με δείτε τη νέα σεζόν, να πάνε όλα καλά και να έχω δουλειά», είπε και πρόσθεσε:

«Μακάρι να κάνω πράγματα που τα γουστάρω, να προσφέρω και στον κόσμο. Γιατί ξεχνάμε σε αυτή τη δουλειά ότι όσα κάνουμε είναι για την ψυχαγωγία του κόσμου», απάντησε ο γνωστός δημοσιογράφος, που βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων του Πέτρου Συρίγου.

Σχετικά με το αν θα συνεργαζόταν πάλι με τη Φαίη Σκορδά, η οποία φημολογείται ότι θα επιστρέψει στο MEGA, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος χαμογέλασε και τόνισε: «Η Φαίη είναι οικογένειά μου».

Όσον αφορά την κόντρα Δημήτρη Μακαλιά και Δημήτρη Παπανώτα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε ότι δεν είναι σε θέση να κρίνει κανέναν από τους δύο, που έχουν καριέρα στην τηλεόραση, ενώ τους πρότεινε, να μην παίρνουν τα πράγματα τόσο σοβαρά, γιατί κι ο κόσμος μπερδεύεται με το ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις