Παρασκευή, 17 Μαΐ
20oC Αθήνα

Δημήτρης Πανόπουλος: Αυτά που έλεγε ο Σωτήρης Τσαφούλιας με πονούσαν περισσότερο ως δημοσιογράφο

Δημήτρης Πανόπουλος: Αυτά που έλεγε ο Σωτήρης Τσαφούλιας με πονούσαν περισσότερο ως δημοσιογράφο

“Συμφωνούσα στα περισσότερα που είπε ο κύριος Τσαφούλιας” ομολογεί ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Ο Δημήτρης Πανόπουλος παραχώρησε δηλώσεις την κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σου Σου, το πρωινό της Παρασκευής, εστιάζοντας στα πρόσφατα σχόλια του Σωτήρη Τσαφούλια στο «Καλύτερα δε Γίνεται» για τα όρια της σάτιρας.

«Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα βάλει όρια σε κανέναν. Και δεν μου αρέσουν και τα όρια. Ίσα ίσα που νομίζω πως οι παραγωγικές συζητήσεις γίνονται εκεί όπου υπάρχει αντίθεση.

Πρέπει να υπάρχει μία θέση Α και μία θέση Β, για να προκύψει μία σύνθεση και να υπάρξει παραγωγικός διάλογος» τόνισε αρχικά ο νεαρός δημοσιογράφος και συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού. 

«Συμφωνούσα στα περισσότερα που είπε ο κύριος Τσαφούλιας. Ως δημοσιογράφος, μπορώ να σου πω ότι αυτά που έλεγε με πονούσαν περισσότερο, γιατί όντως κάποια θέματα όπως αυτά θίγονται δύσκολα στην τηλεόραση».

«Αν κάποιος νομίζει ότι θίγεται σε μία αντιπαράθεση μεταξύ δύο προσώπων, μπορεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, όπως κάθε Έλληνας πολίτης, και να βρει το δίκιο του.

Αν αποφασίσει κάτι τέτοιο η Δικαιοσύνη, θα ξέρουμε ότι αυτός ο δρόμος δύσκολα ακολουθείτε χωρίς επιπτώσεις» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Δημήτρης Πανόπουλος στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη.

Media Τελευταίες ειδήσεις