Παρασκευή, 17 Μαΐ
19oC Αθήνα

Δημήτρης Πανόπουλος: Δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο αυτό που γράφτηκε για τον ΣΚΑΪ

Δημήτρης Πανόπουλος: Δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο αυτό που γράφτηκε για τον ΣΚΑΪ

“Απορώ γιατί βγήκε ένα τέτοιο θέμα” δηλώνει ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Στο τηλεοπτικό του μέλλον και τις φήμες πως αποχωρεί από το πλευρό της Ναταλίας Γερμανού αναφέρθηκε ο Δημήτρης Πανόπουλος, το πρωινό της Παρασκευής, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star. 

“Δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο αυτό που γράφτηκε για τον ΣΚΑΪ. Καθόλου δεν ισχύει και απορώ γιατί βγήκε ένα τέτοιο θέμα γιατί από μένα αποκλείεται να έχει προκύψει τέτοια πληροφορία.

Νομίζω ότι από τους ανθρώπους με τους οποίους είχα συνεργαστεί  στον ΣΚΑΪ δεν υπάρχει επίσης περίπτωση να έχει βγει τέτοια πληροφορία οπότε μου κάνει εντύπωση πως γράφτηκε γιατί είχε και λεπτομέρειες” τόνισε, αρχικά, ο νεαρός δημοσιογράφος.

“Άρα θα είσαι στη Ναταλία, έχετε υπογράψει;” ρώτησε ο ρεπόρτερ του STAR για να πάρει την χαμογελαστή απάντηση πως “άλλο το ένα και άλλο το άλλο!

Όχι, συζητάμε με το κανάλι. Το έχει πει από την αρχή πως πριν συζητήσω οτιδήποτε άλλο θα έπρεπε να συζητήσω με το κανάλι και μπορώ να πω ότι οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό επίπεδο”.

“Η παρέα στην εκπομπή είναι ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος για τον οποίο θα σκεφτώ τι θα κάνω την επόμενη χρονιά.

Δηλαδή δεν με νοιάζει τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή πέρα από το να παραμείνω με ανθρώπους που εκτιμώ, σέβομαι και αγαπώ” πρόσθεσε, ακόμα, ο Δημήτρης Πανόπουλος στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του STAR.

Media Τελευταίες ειδήσεις