Σάββατο, 2 Μαρ.
11oC Αθήνα

Δημήτρης Παπανώτας για Ρούλα Κορομηλά: Είδα τις φωτογραφίες στο Instagram και λέω μπάστα

Δημήτρης Παπανώτας για Ρούλα Κορομηλά: Είδα τις φωτογραφίες στο Instagram και λέω μπάστα

«Κορίτσια μετά από κάποια ηλικία δεν χρειάζεται να είστε πολύ σέξι» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε στο Happy Day ορισμένες φωτογραφίες που ανέβασε η Ρούλα Κορομηλά στο Instagram, αναφέροντας πως οι γυναίκες από μία ηλικία και μετά δεν χρειάζεται να δείχνουν τόσο σέξι.

«Είμαι σαν την Ρούλα που φτύνομαι στον καθρέφτη. Πήρε τις μπάλες από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τις έβαλε δαχτυλίδι. Κορίτσια μετά από κάποια ηλικία δεν χρειάζεται να είστε πολύ σέξι.

Να είστε πολύ ωραίες κυρίες γιατί αν ακούσει το σέξι 18χρονος, θα βάλει τα γέλια. Ο κ. Πλεύρης π.χ. που είδαμε δεν μπορεί να νιώθει σέξι» είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας και συνέχισε λίγο αργότερα για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Πειραιά:

«Για να γυρίσω ξανά στην Ρούλα, μόνη της ήταν; Δεν ήταν μαζί ο Χατζηγιάννης; Της άλλαξαν παρτενέρ; Εκεί θα έπρεπε να είναι με το τηλεοπτικό της ταίρι. Μήπως η θητεία του Χατζηγιάννη στην τηλεόραση είναι όσο στην πολιτική».

«Αν θες να είσαι σέξι, κάτι πρέπει να κάνεις. Είδα και τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram και λέω μπάστα. Σου άρεσε εσένα; Για την Σάρον Στόουν λέω περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις» είπε στο τέλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις