Site icon NewsIT

Δημήτρης Πλειώνης: Πήγα σε γιατρούς και δεν μπόρεσα να βρω καμία απάντηση στο πρόβλημα

10.01.2023 | 18:33
Δημήτρης Πλειώνης: Πήγα σε γιατρούς και δεν μπόρεσα να βρω καμία απάντηση στο πρόβλημα

“Κάποια στιγμή όμως έτυχε ένα πολύ δυνατό γεγονός για μένα, που μου δημιούργησε πολλά σωματικά προβλήματα και ένα πάρα πολύ έντονο” ανέφερε ο Δημήτρης Πλειώνης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Δημήτρης Πλειώνης στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν και μίλησε για την επαγγελματική του πορεία, αλλά και το ψυχικό θέμα που αντιμετώπισε. 

Ο γνωστός ηθοποιός, που γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από τη σειρά «Εγκλήματα» του Ant1, μοιράστηκε στην κάμερα στιγμές από την επαγγελματική και την προσωπική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στο ψυχικό πρόβλημα που αντιμετώπισε μέσω της ψυχοθεραπείας.

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν τα Εγκλήματα. Ήμουν τυχερός, γιατί έκανα τον Γιακουμή τότε και ήταν από τα λίγα σενάρια που όταν το διάβασα είχα ξεκαρδιστεί στα γέλια. Έλεγα: Θεέ μου, οπωσδήποτε πρέπει να το κάνω αυτό, μη γίνει λάθος στα λεφτά, ό,τι και να γίνει να μπορέσουμε να τα βρούμε. Είχα τρελαθεί» αναφέρει ο Δημήτρης Πλειώνης για το ξεκίνημά του στην τηλεόραση το 1997.

«Οι Άγριες Μέλισσες δεν ξέρω αν άλλαξαν τη ζωή μου αλλά σίγουρα άλλαξαν την ελληνική τηλεόραση» προσθέτει για την πρόσφατη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Ant1.

Ο Δημήτρης Πλειώνης έγινε πρόσφατα πατέρας για πρώτη φορά και δηλώνει: «Είναι κάτι που δεν μπορώ να το περιγράψω. Είμαι ερωτευμένος με την κόρη μου, έχω λατρεία. Ήρθε ξαφνικά, έχει αλλάξει τη ζωή μου, είναι πραγματικά ένα δώρο που το ζω κάθε μέρα και προσπαθώ να είμαι αντάξιός του».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποιός μίλησε για το ψυχικό θέμα που αντιμετώπισε μέσω της ψυχοθεραπείας, το οποίο του είχε προκαλέσει σοβαρά σωματικά προβλήματα.

«Όλος ο κόσμος μου έλεγε πάντα ότι πρέπει να πάω σε ψυχοθεραπευτή. Κι εγώ τους έλεγα ότι έχω τους φίλους μου, πηγαίνουμε για καφέ, τα λέμε, μιλάμε ώρες, δεν χρειάζεται να πάω σε ψυχοθεραπευτή. Κάποια στιγμή όμως έτυχε ένα πολύ δυνατό γεγονός για μένα, που μου δημιούργησε πολλά σωματικά προβλήματα και ένα πάρα πολύ έντονο» ανέφερε ο Δημήτρης Πλειώνης.

«Πήγα σε όλους τους γιατρούς: βελονιστές, ορθοπεδικούς, φυσικοθεραπευτές. Δεν μπόρεσα να βρω καμία απάντηση στο πρόβλημα. Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία και μετά από τέσσερις συνεδρίες, έφυγε το πρόβλημα. Φάνηκε ότι ήταν ένας σωματοποιημένος πόνος που είχε ανάγκη να απελευθερωθεί και απελευθερώθηκε μέσα από την ψυχοθεραπεία» εξομολογείται κλείνοντας ο ηθοποιός.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version