Δευτέρα, 27 Μαΐ
25oC Αθήνα

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Δεν είμαι ροκ, είμαι ένας οικογενειάρχης που μεγαλώνει δύο παιδιά

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Δεν είμαι ροκ, είμαι ένας οικογενειάρχης που μεγαλώνει δύο παιδιά

“Αυτό είναι κάτι που δεν το έχω δημιουργήσει εγώ, αλλά οι άλλοι για εμένα” τόνισε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Ο δημοφιλής σεφ μίλησε για τα πιο περίεργα πιάτα που έχει δοκιμάσει στις κουζίνες άλλων χωρών και για τις υποχρεώσεις που έχει ως πατέρας δύο παιδιών. 

Έχετε γυρίσει σχεδόν όλον τον κόσμο. Ποιο είναι το πιο περίεργο φαγητό που δοκιμάσατε και μάθατε να το μαγειρεύετε;

Το περίεργο έχει να κάνει με τη διαφορετικότητα των πολιτισμών. Κάποιοι λαοί τρώνε ακρίδες για να πάρουν τη ζωική πρωτεϊνη. Υπάρχει πάντα κάποιος λόγος πίσω από αυτά τα φαγητά.

Έχω δοκιμάσει ακρίδες, αυγά από μυρμήγκι! Τα δοκίμασα γιατί στο δικό μας επάγγελμα πρέπει να το κάνεις. Τώρα, αν μου άρεσαν ή όχι αυτό είναι άλλη ιστορία, αλλά έχω δοκιμάσει πάρα πολλά τέτοια περίεργα φαγητά.

Αποκαλείστε και «ο ροκάς σεφ», αν κρίνουμε από τη ζωή σας, τα ταξίδια σας, το παρουσιαστικό σας. Το έχω δει και σε δημοσιεύματα. Νιώθετε ότι πράγματι έτσι είστε; Είστε «ροκ» στη ζωή σας;

Νομίζω πως όχι. Είμαι ένας οικογενειάρχης, ο οποίος μεγαλώνει δύο παιδιά, ένας άνθρωπος ο οποίος έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει για να δημιουργήσει καριέρα και να μπορεί να στηρίξει την οικογένειά του. Τώρα όλο το υπόλοιπο μπορεί ο κόσμος να το πιστεύει , αλλά σίγουρα εγώ δεν το βιώνω καθόλου έτσι.

Αυτό είναι κάτι που δεν το έχω δημιουργήσει εγώ, αλλά οι άλλοι για εμένα. Προσωπικά θεωρώ ότι είμαι ένας πάρα πολύ απλός άνθρωπος, προσπαθώ να μην προκαλώ με τη ζωή μου και νομίζω ότι το έχω καταφέρει.

Media Τελευταίες ειδήσεις