Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Δήμος Αναστασιάδης: «Υπήρχαν στιγμές που γυρνούσα σπίτι κι έκλαιγα»

Δήμος Αναστασιάδης: «Υπήρχαν στιγμές που γυρνούσα σπίτι κι έκλαιγα»

«Με την Τζένη δεν είμαστε παντρεμένοι, έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, αλλά δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να παντρευτούμε», λέει ο Δήμος Αναστασιάδης.

Ο Δήμος Αναστασιάδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Love it” και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, όπου απάντησε για τη σύντροφό του, Τζένη Θεωνά και το παιδάκι τους, τη Eurovision, ενώ εξομολογήθηκε πως υπήρχαν στιγμές που γυρνούσε σπίτι του κι έκλαιγε.

«Δεν θα πήγαινα στη Eurovision, πρέπει να μπεις σε μια συνθήκη που είναι πολύ λαμπερή σε κάθε στιγμή της. Μου είχε γίνει πρόταση να πάω στη Eurovision με τη Σουηδία, είχα δεχτεί ένα email και γέλασα πολύ», είπε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης.

Ο Δήμος Αναστασιάδης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Με την Τζένη δεν είμαστε παντρεμένοι, έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, αλλά δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να παντρευτούμε. Είχα προγραμματίσει δυο φορές τη βάφτιση του γιου μας, αλλά την ακυρώσαμε λόγω καραντίνας».

«Έχω την αίσθηση ότι θα γίνουν αποκαλύψεις και στο χώρο της μουσικής. Χάρηκα πάρα πολύ που έγινε το metoo.

Ήμουν πολύ τυχερός που στο ξεκίνημά μου δεν έτυχε να με φέρει κανείς σε δύσκολη θέση. Πέρασα δυσκολίες, δεν είχα καλή αντιμετώπιση. Υπήρχαν στιγμές που γυρνούσα σπίτι κι έκλαιγα», πρόσθεσε επίσης ο Δήμος Αναστασιάδης.

Media Τελευταίες ειδήσεις