Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Δήμος Βερύκιος: Ο Γιώργος Αυτιάς έχει παραχωρήσει το στασίδι του στην κυβέρνηση

Δήμος Βερύκιος: Ο Γιώργος Αυτιάς έχει παραχωρήσει το στασίδι του στην κυβέρνηση

«Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση να ασχοληθώ με την πολιτική» επισημαίνει, επίσης, ο Δήμος Βερύκιος.

Τόσο για τις σχέσεις που δεν διατηρεί με τον Λάκη Λαζόπουλο όσο και για τον πρώην συνεργάτη του, Γιώργο Αυτιά μίλησε ο Δήμος Βερύκιος το Σάββατο (10.02.2024) στον Δημήτρη Γιαγτζόγλου και την κάμερα της εκπομπής “Δύο στις 10” της ΕΡΤ.

«Ο Γιώργος Νταλάρας είπε αλήθειες και η αλήθεια είναι πικρή. Γι’ αυτό ενόχλησε και γι’ αυτό ενοχλούνται. Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Γιώργος Καπουτζίδης που εξέφρασαν μια άλλη άποψη, εγώ τους κατατάσσω στον χώρο της διανόησης.

Η διανόηση πρέπει πάντα να είναι στην πρωτοπορία της σκέψης και να λέει ευθαρσώς την άποψη της. Αυτό έκανε ο Νταλάρας, αυτό έκανε και κάνει ο Λαζόπουλος» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο έμπειρος δημοσιογράφος.

«Προσωπικά με τον Λάκη Λαζόπουλο δεν έχω ιδιαίτερη σχέση. Βρεθήκαμε προχθές το βράδυ σε ένα μαγαζί και δεν μιλήσαμε. Υπάρχουν παρεξηγήσεις ανθρώπινες, άδικες ή δικαιολογημένες, αλλά δεν μπορώ να μην πω την μαύρη αλήθεια».

«Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση να ασχοληθώ με την πολιτική γιατί είμαι αδέσποτος, απρόβλεπτος. Γι’ αυτό και λέω στον Γιώργο Αυτιά, που τον αγαπώ, “Γιώργο μου, στη Σάμο δεν λέτε την λαϊκή παροιμία ότι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες; Εσύ έχεις δύναμη πυρός στα χέρια σου κάθε Σαββατοκύριακο, άσχετα αν την έχεις παραχωρήσει σε έναν μόνο και σε αυτό σε κακίζω”.

 

Το αρνητικό για μένα για τον Γιώργο Αυτιά είναι ότι έχει παραχωρήσει το στασίδι του στην κυβέρνηση» υπογράμμισε, επίσης, ο Δήμος Βερύκιος.

Media Τελευταίες ειδήσεις