Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Δήμος Βερύκιος: Την Ελένη Μενεγάκη δεν την πιάνει κανείς στις διαπραγματεύσεις

Δήμος Βερύκιος: Την Ελένη Μενεγάκη δεν την πιάνει κανείς στις διαπραγματεύσεις

“Ούτε φιλίες ούτε τίποτα” υπογράμμισε ο Δήμος Βερύκιος για την γνωστή παρουσιάστρια.

Μέσα από τον αέρα της εκπομπής Happy Day στον Alpha, την Τετάρτη (29.11.2023), επέλεξε ο Δήμος Βερύκιος να κάνει μια ιδιαίτερη αναφορά στην Ελένη Μενεγάκη και τις διαπραγματεύσεις που εκείνη κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

«Όταν έκανες την παρουσίαση, τι μου ήρθε στο μυαλό; Λέω πως ξεπέρασες και την Ελένη!

Τι ωραία παρουσίαση για το προϊόν. Την ξεπέρασες και σε αυτό το κομμάτι» είπε αρχικά ο δημοσιογράφος στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Την Μενεγάκη; Τίτλος τιμής! Εντάξει, η Ελένη δεν ξεπερνιέται. Είναι δασκάλα από τις λίγες.

Μακάρι να της μοιάσουμε κατά το ήμισυ. Έστω και στα μισά» αποκρίθηκε η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνη για να ακολουθήσει σύντομος διάλογος.

Δήμος Βερύκιος: Στις διαπραγματεύσεις δεν την πιάσει κανείς. Κανείς, κανείς, κανείς. Εκεί κατεβάζει κουρτίνα και ούτε φιλίες ούτε τίποτα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Καλά κάνει όμως. Η φιλία σε αυτούς τους χώρους πρέπει να λειτουργεί αμφίδρομα. Όπως εσένα σε αδειάζουν γρήγορα, αν δεν κάνεις τη δουλειά τους, παραμερίζοντας την φιλία και κοιτάζοντας το συμφέρον της επιχείρησης τους, αντίστοιχα και συ πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου ως προϊόν.

 

«Πόσες φορές εδώ στον διάδρομο με στρίμωχνε και μου έλεγε: “Αυτό που κάνεις για τον εαυτό σου δεν είναι σωστό”. Για την στάση μου γενικότερα, το ότι δεν διεκδικούσα για μένα και το έλεγε εκείνη. Και είχε δίκιο» τόνισε ο Δήμος Βερύκιος.

Media Τελευταίες ειδήσεις