Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Διονύσης Αλέρτας: Έχουν κουράσει τα παιχνίδια όπως το MasterChef

Διονύσης Αλέρτας: Έχουν κουράσει τα παιχνίδια όπως το MasterChef
Φωτογραφία NDPPHOTO

Ένα… λάθος που δημιούργησε τη φήμη πως δεν πήγε στη βάφτιση του γιου του και μια εκπομπή από την οποία δεν πληρώθηκε. Ο Διονύσης Αλέρτας μιλά για το πέρασμά του από την τηλεόραση.

«Τώρα πια δεν βλέπω καν τηλεόραση, έχω συνδρομητικά. Έχουν κουράσει τα παιχνίδια όπως το MasterChef, έτσι νομίζω. Δεν υπάρχουν μάγειρες και ζαχαροπλάστες να δουλέψουμε μαζί, τα παιχνίδια πώς γεμίζουν δεν ξέρω. Με το Survivor δεν ασχολούμαι καν, δεν μου λέει κάτι», είπε ο Διονύσης Αλέρτας στην εφημερίδα OnTime.

«Ποτέ δεν ήμουν κάθε μέρα στην τηλεόραση. Ήμουν στη Φαίη Σκορδά μία φορά την εβδομάδα. Ήταν ωραίο αλλά δεν είχα τόσες ευθύνες στη δουλειά μου όπως τώρα.

Από την εκπομπή της Φαίης δεν πληρώθηκα ποτέ. Νομίζω ότι ποτέ κανένας δεν πήρε λεφτά, κανένας δεν πληρωνόταν», συνέχισε ο γνωστός pastry chef.

Ισχύει ότι δεν είχες πάει στη βάπτιση του παιδιού σου;

«Όχι, μωρέ, αυτό είναι αστείο. Δεν μπορεί να γίνει βάπτιση αν δεν υπογράψει ο μπαμπάς, εφόσον είναι στη ζωή, κι εγώ ζω, δόξα τω Θεώ. Έγινε ένα λάθος σκηνικό από την πρώην σύζυγό μου, οπότε το διορθώσαμε.

Έγινε μία ανάρτηση από εκείνη κι ήταν λάθος της αλλά εντάξει, δεν πειράζει, το συγχωρώ κι αυτό».

«Έχω χωρίσει. Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος είμαι, δεν είναι κρυφό, ούτε κάτι που δεν το λέμε. Άμα κάτι «δεν πάει»… δεν πάει, δεν μπορείς να το τραβάς από τα μαλλιά για να πάει, ούτε υπάρχει λόγος. Τα παιδιά θέλουν καλούς γονείς, όχι καλούς συζύγους», σημειώνει σε άλλο σημείο ο Διονύσης Αλέρτας.

Media Τελευταίες ειδήσεις