Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Διονύσης Πρώιος για Σειρηνάκη: «Θα συζητούσε τον άλλο μήνα για να συνεργαστούμε»

Διονύσης Πρώιος για Σειρηνάκη: «Θα συζητούσε τον άλλο μήνα για να συνεργαστούμε»

«Αν ο Σειρηνάκης μου κάνει μια ωραία πρόταση, εγώ είμαι ορεξάτος να κάνω μαγειρική και σ@ξ», λέει ο Διονύσης Πρώιος.

Ο Διονύσης Πρώιος, που όλοι είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για το συμβόλαιο που έχει με το Star και λήγει τον άλλο μήνα, αλλά και την πρόταση που θα συζητήσει με τον Δημήτρη Σειρηνάκη για ερωτική ταινία.

«Τον Δημήτρη Σειρηνάκη τον γνωρίζω από 16 ετών, είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές για συνεργασίες. Αυτό είναι ένα θέμα που θα συζητηθεί από τον άλλο μήνα που τελειώνει το συμβόλαιό μου με το Star.

Όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου με ένα κανάλι που δεν μου έκανε καμία πρόταση όλο αυτό το χρόνο, εγώ θα κάνω κι άλλα πράγματα. Και σε αυτούς που με έκαναν να υπογράψω αυτό το συμβόλαιο, θα τους δείξω κάτι πολύ ωραίο. Είναι κρίμα να δένεις άτομα για τόσο καιρό και να μην τους δίνεις καμία ευκαιρία», είπε αρχικά ο Διονύσης Πρώιος.

Ο Διονύσης Πρώιος πρόσθεσε επίσης: «Έχω κάνει πολλά πράγματα και αυτό που κάνω τώρα είναι κάτι που δεν είχα κάνει. Όταν είμαστε μικροί τα αγοράκια, είναι 3-4 επαγγέλματα που θα θέλαμε να κάνουμε. Αυτή τη στιγμή είμαι μόνος μου και δεν ενοχλώ κανέναν.

Αν ο Σειρηνάκης μου κάνει μια ωραία πρόταση, εγώ είμαι ορεξάτος να κάνω μαγειρική και σ@ξ. Όταν είσαι 56 ετών και μια σοβαρή εταιρεία σου κάνει μια πρόταση, εγώ δεν θα πω όχι».

Media Τελευταίες ειδήσεις