Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Διονύσης Σχοινάς – Καίτη Γαρμπή: Έρωτας από ατόφιο χρυσάφι στη σκηνή του J2US

Διονύσης Σχοινάς – Καίτη Γαρμπή: Έρωτας από ατόφιο χρυσάφι στη σκηνή του J2US

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια (αν όχι το πιο ερωτευμένο) της ελληνικής showbiz. Και το απέδειξαν κατά την κοινή τους παρουσία στο J2US.

Το βράδυ του Σαββάτου (19.11.2022) ο Διονύσης Σχοινάς ήταν καλεσμένος στο live του J2US, στην κριτική επιτροπή του οποίου είναι φέτος η σύζυγός του, Καίτη Γαρμπή. Από την πρώτη στιγμή το ζευγάρι έγινε… trend, συγκεντρώνοντας πάνω του όλα τα βλέμματα.

Δεν ήταν μόνο η αποκάλυψη της Καίτης Γαρμπή για το «Ζήσαμε» ή η αντίδρασή της όταν ο Διονύσης Σχοινάς έκατσε δίπλα στη Δέσποινα Βανδή, αλλά κυρίως τα όσα ακολούθησαν.

Αφού ολοκληρώθηκε το διαγωνιστικό μέρος του J2US, ο Διονύσης Σχοινάς ανέβηκε στη σκηνή, αλλά δεν έμεινε… μόνος.

Αρχικά, όταν τραγουδούσε τα «Συγκοινωνούντα δοχεία», το αφιέρωσε στο «κορίτσι του» και στο τέλος αντί για «κλαίς αν δακρύζω, σπας αν ραγίζω, Θέε μου πως να στο εξηγήσω», είπε «Καίτη πως να στο εξηγήσω».

 

Και όταν άρχισε να παίζει η μελωδία από το «Ατόφιο Χρυσάφι», ο Διονύσης Σχοινάς πήγε στη θέση της Καίτης Γαρμπή, τη σήκωσε και έκαναν μαζί ένα υπέροχο ντουέτο, το οποίο τελείωσε με ένα τρυφερό φιλί τους.

 

Φυσικά, άπαντες τους αποθέωσαν!

Media Τελευταίες ειδήσεις