Σάββατο, 25 Μαΐ
28oC Αθήνα

Δώρα Παντέλη: Πήγα στο νοσοκομείο όσο νοσηλευόταν ο Γιάννη Ξανθόπουλος, ήμουν στο πλευρό του διακριτικά ως φίλη

Δώρα Παντέλη: Πήγα στο νοσοκομείο όσο νοσηλευόταν ο Γιάννη Ξανθόπουλος, ήμουν στο πλευρό του διακριτικά ως φίλη

“Ήταν απίστευτο σοκ αυτό που έγινε” εξομολογήθηκε η Δώρα Παντέλη.

Τόσο στον πρώτο της παρτενέρ στο J2US, Γιάννη Ξανθόπουλο όσο και στα συναισθήματα που ένιωσε όταν δέχθηκε την πρόταση συμμετοχής αναφέρθηκε η Δώρα Παντέλη μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η 36χρονη αθλητικογράφος μοιράστηκε τόσο τα πρώτα συναισθήματα για την πρόταση που δέχθηκε από το μουσικό σόου όσο και το σοκ που βίωσε μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο και ενεπλάκη ο πρώτος της παρτενέρ, Γιάννης Ξανθόπουλος.

Δώρα, ποια ήταν η πρώτη σου σκέψη όταν σου έγινε η πρόταση να συμμετάσχεις στο J2US;

Στο παρελθόν μού είχε γίνει ξανά πρόταση για το σόου αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσα να συμμετάσχω. Μέσα μου όμως από τότε ευχόμουν να μου ξαναγίνει κρούση. Το ήθελα πολύ, μου αρέσει η μουσική και το παρακολουθούσα πάντα ως τηλεθεάτρια.

Όταν λοιπόν επικοινώνησαν μαζί μου φέτος από την παραγωγή, είπα αμέσως “ναι” αλλά σκέφτηκα: “θα είσαι καλή ή θα γελάει ο κόσμος μαζί σου;”. Δεν είχα τραγουδήσει ποτέ ξανά. Ήταν ένα ρίσκο που πήρα και μέχρι στιγμής μού έχει βγει σε καλό. Στο J2US ανακάλυψα πτυχές του εαυτού μου που δεν ήξερα ότι υπάρχουν.

Είναι μια καταπληκτική εμπειρία γιατί προσφέρει διασκέδαση σε όποιον συμμετέχει καθώς και στον κόσμο από το σπίτι, που είναι και το πιο σημαντικό.

Ξεκίνησες στο σόου έχοντας ως coach τον Γιάννη Ξανθόπουλο, ο οποίος όμως αποχώρησε μετά το τροχαίο ατύχημα. Έχεις μιλήσει μαζί του;

Ήταν απίστευτο σοκ αυτό που έγινε. Ο Γιάννης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί που, αν τον γνωρίσεις, μπαίνει στην καρδιά σου κατευθείαν. Τον αγαπούν και τον θαυμάζουν όλοι για το ταλέντο του αλλά κυρίως για την καλοσύνη του.

Πήγα στο νοσοκομείο όσο νοσηλευόταν, ήμουν στο πλευρό του διακριτικά ως φίλη του, αλλά ό,τι συνέβη είναι κάτι που πρέπει ο ίδιος να το δουλέψει μέσα του. Κανείς δεν είναι στη θέση του και, δυστυχώς, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα μας.

Media Τελευταίες ειδήσεις